Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu_Xing

New golden stats

Recommended Posts

Posted

Am inteles ca au fost modificati goldeni si cum era de asteptat, nu in bine, ci au devenit mai puternici ( cel putin goldenul +5 sigur este mai bun)

Daca acest lucru este adevarat, mi se pare o imbecilitate aproape la fel de mare ca si svrul de 0.97d care a stat atatia ani -_- Adica, altii au seturi +5 complete si acum noi trb sa aspteptam la 1 rr sau sa facem 2 tumbe peste cap sa-i putem sa-i omoram?

Astept un raspuns si apoi continui, sa nu vb in plus -_-

Posted

faza e ca, lucru asta ii avantajeaza pe sm care stau la distanta si print goldenu undeva unde nu se misca si il ataca... in timp ce noi bk care ne chinuim sa rezistam luam 1 buc...mai bine faceti inapoi cum era

Guest RadaRada
Posted

Am inteles ca au fost modificati goldeni si cum era de asteptat, nu in bine, ci au devenit mai puternici ( cel putin goldenul +5 sigur este mai bun)

Daca acest lucru este adevarat, mi se pare o imbecilitate aproape la fel de mare ca si svrul de 0.97d care a stat atatia ani -_- Adica, altii au seturi +5 complete si acum noi trb sa aspteptam la 1 rr sau sa facem 2 tumbe peste cap sa-i putem sa-i omoram?

Astept un raspuns si apoi continui, sa nu vb in plus -_-

ti se pare o imbecilitate 97d dar cand rupeai rr-urile nu mai era asa...frumos din partea ta :clap:

Posted

ti se pare o imbecilitate 97d dar cand rupeai rr-urile nu mai era asa...frumos din partea ta :clap:

liniste acolo in spate ...

OT: si-au facut baietzi seturi de +5 si acuma noi , cei care vrem sa ne facem ... ? nu e corect fatza de noi

Posted

te adaptezi,faci invazii cu guilda,te descurci...ce dreaq,majoritatea aveti vechime si va plangeti.eu nu rezist fatza in fatza la +5 dar mai fac invazii cu un coleg..

Posted

te adaptezi,faci invazii cu guilda,te descurci...ce dreaq,majoritatea aveti vechime si va plangeti.eu nu rezist fatza in fatza la +5 dar mai fac invazii cu un coleg..

garone stim si noi stai u linistit ...fa u invazii akuma cu 5 colegi la +5 sa vedem rezisti...nu prea cred de vreme ce da 1 la orcare si il omoara...doar sa dai 1 , mori , revii , dai una , mori , revii...si asa omori si u 1 golden +5 pe zi...si nici pe ala.... ca dupa 50 de min vine alta invazie si dispare =))

Posted

eu cu 600 agility 6 iteme +dsr si hp 1200 iau 1 bucata .... sm asa poate sa il omoara ca il prinde undeva sa nu atace

EDIT: si cu buff de la elfa cu 1500 energy imi da 1hit :-j

Posted

garone stim si noi stai u linistit ...fa u invazii akuma cu 5 colegi la +5 sa vedem rezisti...nu prea cred de vreme ce da 1 la orcare si il omoara...doar sa dai 1 , mori , revii , dai una , mori , revii...si asa omori si u 1 golden +5 pe zi...si nici pe ala.... ca dupa 50 de min vine alta invazie si dispare =))

wow...daca stii ce te plangi ?

Posted

lol eu fac +5......fara probleme si acum dar fie si sunt de parere ca e correct,trebuia sa trageti la inceput sa faceti lvl omorati +5 cand era mai slab si faceati set:) era de asteptat sa fie mai greu odata ce crestem

Posted

am set dp+9+dd+12 add def/inele cu dd aripi cu ignore si am def 850

hp cu skillu am 1200 si +5 imi da intre 500-700 dmg cu qqq il fac...si ii fac dmg 1200 cu combo si 3000 cateodata

Posted

lol eu fac +5......fara probleme si acum dar fie si sunt de parere ca e correct,trebuia sa trageti la inceput sa faceti lvl omorati +5 cand era mai slab si faceati set:) era de asteptat sa fie mai greu odata ce crestem

suna de parca stiai ca se va modifica

am set dp+9+dd+12 add def/inele cu dd aripi cu ignore si am def 850

hp cu skillu am 1200 si +5 imi da intre 500-700 dmg cu qqq il fac...si ii fac dmg 1200 cu combo si 3000 cateodata

suna a lauda

Guest MinimaLove
Posted

la fel a fost si treaba cu rena ... "lumea" stia treaba cu 1 bless din 10 sa aprovizionat de blesuri si porma ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...