marius_truckerfan Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 urata si inainte, urata si dupa.. concluzia ?Operatiile estetice nu sunt buneNu era chiar aşa urâtă înainte de operaţie . :)Oricum , cred că deja are cancer la faţă (în general când apar complicaţii se formează cancer) . Concluzia , cred că o să îşi vadă moartea cu ochii destul de curând .
Guest stefteo21 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Marius...Nu mai da reply la fiecare post si "bate apa in piua"... daca voua vi se pare ca aia e frumoasa inseamna ca e mai grav decat pare...
Stalk3r Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 sincer ? ma p... pe ea ca e proasta de bubuie canalele , mai bine isi cumpara 10 BMW M5 si un viloc` pe deal , vopsea paru , ceva haine calumea si putea arata oricum la fatza ca tot erau care sa traga ca scaiu la ea .., vai shamar , si mai zic unii de p'aici ca romania e de cacao, dapoi asta e proasta cat toata romania la un loc!
Parazitu' Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ce pot spune..arata nasol..putin spus..aceste injectii chiar i-au deformat urat infatisarea...pacat ca unii oameni nu sunt multumiti de infatisarea lasata de la mama natura.. si apeleaza la astfel de chestii.. -_-
[EliTe] Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mare idioata trebuie sa fie sa se mutileze asa :/
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Asta este nesimtire curata , acel nemernic merita sa putrezeasca in inchisoare !! :angry1: :angry1: :blink: Tu ai citit stirea inainte sa postezi?SINGURA si`a injectat ulei!
Floopy Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :blink: Tu ai citit stirea inainte sa postezi? SINGURA si`a injectat ulei! scz, eu intelesesem ca cineva ia dat injectii cu ulei ce nub is