Jump to content
The DeaD HelL

Omul copac socheaza intreaga lume

Recommended Posts

Posted

Dar in Bau-Bau crezi? :blink:

Cum sa spui ca malformatia acelui copil se datoreaza drogurilor? Afectezi sanatatea copilului daca(,) consumi droguri/alcool in timpul sarcinii, nu atunci cand il concepi.

Na bine . Drogheză-te şi tu , şi partenerul tău . Şi concepeţi un copil , să vedem dacă iese sănătos . :blink:

Posted

wa nu este omul copac.Toti ceilalti oameni sufera de boli rare(am vazut pe descovery) ei locuiau intr-un sat cam pe o insula si insula era afectata de un fel de virus.El sufera de un virus incredibil de rar alaturi de ceilalti oameni. Si n-ai mai pomenit asta:

El ar fi putut urma un tratament stand in spital 5 luni.Peste 5 luni arata exact ca un om dar el a decis ca exteriorul nu conteaza ci interiorul.Aici il contrazic pe el.Un om care sufera de un virus incredibil de rar ar trebui sa fie tratat cu medicamente.. asa va suferi mult.Si copiii lui nu sunt infectati deci exista o parte buna

Posted

Stirea este destul de veche.

Tipul a inceput sa se vindece,"lemnul" din zona fetei incepand sa cada.

Exact, suferea de un fel de infectie cauzata de inactivitatea sistemului sau imunitar. Am vazut documentarul pe Discovery, se cam termina in suspans, finalul acelui documentar fiind ceva de genul, doctorii inca asteptau acordul sau de a i se administra tratamentul.

Guest aalex1401
Posted

Lol :| :cool2: ( cica ) :))

Posted

Aia cu copilu o cred . Sigur a fost făcut în timp ce părinţii erau beţi sau drogaţi . Şi s-a născut cu handicap .

Dar aia cu ăla de lemn , nu mă las convins aşa uşor .

Tot nu cred . :))

Atunci si Discovery iti baga vrajeli pe gat sa faca si rating ca OTV.

Bine ca crezi ce zice un paranoic ca turbomaxim 8-|

Destul de veche stirea -_-

Guest smiley_real92
Posted

inseamna ca totul e posibil ...daca oamenii cresc copaci ,dar totusi arata penal :))

Posted

Atunci si Discovery iti baga vrajeli pe gat sa faca si rating ca OTV.

Bine ca crezi ce zice un paranoic ca turbomaxim 8-|

Destul de veche stirea -_-

Ce-i cu turbomaxim ?

Mă uit destul de des pe Discovery , însă n-am văzut documentarul ăsta .

Tot nu-mi vine să cred .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...