Jump to content
Dragos20

Imagini socante! Si-a ucis fiul in poligon, apoi s-a sinucis

Recommended Posts

Posted

Marie Moore (44) si fiul sau Mitchell(20) au mers sa petreaca o zi la poligonul de trageri. In momentul in care baiatul se pregatea sa traga cu arma, mama sa l-a impuscat in cap. Apoi femeia s-a sinucis.

"Imi pare rau. Trebuia sa imi trimit fiul in Rai si pe mine in Iad"Marie Moore

A dorit ca prin sacrificiul ei sa opreasca violenta in lume! Imaginile socante au fost surprinse de o camera de supraveghere!

Marie a lasat si un mesaj audio inregistrat. Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume si ca l-a auzit chiar pe Dumnezeu spunandu-i "Ai o arma. Foloseste-o".

http://stirileprotv.ro/stiri/international...-a-sinucis.html

Sursa:ProTv

Posted

Lumea asta e plină de proşti . Serios , deja chiar mi se urca până peste cap . :(

Nu prosti ...aceasta femeie era nebuna,era bolnava psihic...numai asa il poti auzi pe Dumnezeu

Posted

Marie Moore (44) si fiul sau Mitchell(20) au mers sa petreaca o zi la poligonul de trageri. In momentul in care baiatul se pregatea sa traga cu arma, mama sa l-a impuscat in cap. Apoi femeia s-a sinucis.

"Imi pare rau. Trebuia sa imi trimit fiul in Rai si pe mine in Iad"Marie Moore

A dorit ca prin sacrificiul ei sa opreasca violenta in lume! Imaginile socante au fost surprinse de o camera de supraveghere!

Marie a lasat si un mesaj audio inregistrat. Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume si ca l-a auzit chiar pe Dumnezeu spunandu-i "Ai o arma. Foloseste-o".

http://stirileprotv.ro/stiri/international...-a-sinucis.html

Sursa:ProTv

adevarata replica aia: cand vorbesti cu Dumnezeu esti credincions.. cand Dumnezeu vorbeste cu tine esti schizofrenic!

Posted

Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume...

au murit milioane de oameni in razboaie cum credea ea ca daca il impusca pe fi-su se opreste violenta?
Posted

lumea e nebuna..ce sa mai zic..pe zi ce trece din ce in ce mai multe tampenii se intampla si din ce in ce mai multi oameni mor nevinovati...i-a luat dreptul la viata... pacat .. R.I.P. -_-

Posted

cum sa-ti omori fiul :|

cu o arma -_-

Guest stefteo21
Posted

cu o arma -_-

bun comentariul tau, era sa ramanem in nestiinta daca nu ne ziceai :(

Cum am mai zis, chestii de astea se intamplau si inainte doar ca nu erau asa mediatizate :D cred, sau nu le acordati voi atentie ca erati prea mici ..

Posted

Socanta nu e crima . Socant e cum a devenit ceva de rutina sa vezi cum parintii isi omoara copii . Deja stiri de genul asta au devenit o normalitate , ceva ca o baba violata la stirile de la ora 5 . E grav cat pot fi unii de tampiti . Chiar nu inteleg cum i s-a permis acelei femei sa-si creasca fiul fiind instabila mintal . Ca altfel nu pot sa-mi imaginez sa-ti ucizi propriul 'sange' .

Posted

Asta spune totul despre ea .

Incredibil pe zi ce trece numai sandilai.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...