Dragos20 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Marie Moore (44) si fiul sau Mitchell(20) au mers sa petreaca o zi la poligonul de trageri. In momentul in care baiatul se pregatea sa traga cu arma, mama sa l-a impuscat in cap. Apoi femeia s-a sinucis. "Imi pare rau. Trebuia sa imi trimit fiul in Rai si pe mine in Iad"Marie Moore A dorit ca prin sacrificiul ei sa opreasca violenta in lume! Imaginile socante au fost surprinse de o camera de supraveghere!Marie a lasat si un mesaj audio inregistrat. Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume si ca l-a auzit chiar pe Dumnezeu spunandu-i "Ai o arma. Foloseste-o".http://stirileprotv.ro/stiri/international...-a-sinucis.htmlSursa:ProTv
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Lumea asta e plină de proşti . Serios , deja chiar mi se urca până peste cap . :(
Luci Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Lumea asta e plină de proşti . Serios , deja chiar mi se urca până peste cap . :(Nu prosti ...aceasta femeie era nebuna,era bolnava psihic...numai asa il poti auzi pe Dumnezeu
*Diabolik* Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 doamne fereste cum sa ai o minte atat de scurtacum sa creada ca dumnezeu ii cere sa ucida
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nu prosti ...aceasta femeie era nebuna,era bolnava psihic...numai asa il poti auzi pe Dumnezeu Tot pe acolo , nu poţi fii nebun , şi în acelaşi timp să fii deştept .
Random Hero Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Marie Moore (44) si fiul sau Mitchell(20) au mers sa petreaca o zi la poligonul de trageri. In momentul in care baiatul se pregatea sa traga cu arma, mama sa l-a impuscat in cap. Apoi femeia s-a sinucis. "Imi pare rau. Trebuia sa imi trimit fiul in Rai si pe mine in Iad"Marie Moore A dorit ca prin sacrificiul ei sa opreasca violenta in lume! Imaginile socante au fost surprinse de o camera de supraveghere!Marie a lasat si un mesaj audio inregistrat. Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume si ca l-a auzit chiar pe Dumnezeu spunandu-i "Ai o arma. Foloseste-o".http://stirileprotv.ro/stiri/international...-a-sinucis.htmlSursa:ProTvadevarata replica aia: cand vorbesti cu Dumnezeu esti credincions.. cand Dumnezeu vorbeste cu tine esti schizofrenic!
The Wizard Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume...au murit milioane de oameni in razboaie cum credea ea ca daca il impusca pe fi-su se opreste violenta?
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nui sanatoasa Nu a fost sănătoasă , că s-a sinucis .
Mayhem Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 "Ai o arma. Foloseste-o".nu cred ca la asta s-a referit Dumnezeu, ci la ceva mai complex@lume nebuna
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nu-mi pot da seama cum pot exista asemenea oameni pe pământ .
Parazitu' Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 lumea e nebuna..ce sa mai zic..pe zi ce trece din ce in ce mai multe tampenii se intampla si din ce in ce mai multi oameni mor nevinovati...i-a luat dreptul la viata... pacat .. R.I.P. -_-
MIRAje Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ce pot sa zic...o proasta zi de zi vezi la stiri numai oameni care se sinucid etc... cum sa-ti omori fiul
Guest stefteo21 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 cu o arma -_-bun comentariul tau, era sa ramanem in nestiinta daca nu ne ziceai :( Cum am mai zis, chestii de astea se intamplau si inainte doar ca nu erau asa mediatizate :D cred, sau nu le acordati voi atentie ca erati prea mici ..
Forseti Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 God hungers for human blood "All I see is Terror All I see is pain All I see is mothers dragging children to their graves"
Phyxyon Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Socanta nu e crima . Socant e cum a devenit ceva de rutina sa vezi cum parintii isi omoara copii . Deja stiri de genul asta au devenit o normalitate , ceva ca o baba violata la stirile de la ora 5 . E grav cat pot fi unii de tampiti . Chiar nu inteleg cum i s-a permis acelei femei sa-si creasca fiul fiind instabila mintal . Ca altfel nu pot sa-mi imaginez sa-ti ucizi propriul 'sange' .
The DeaD HelL Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 nu cred ca a fost Dumnezeu ceea ce "a auzit"..ci diavolul mai degraba..nu stiu daca femeia era cu toate tiglele pe casa pana in momentul zilei "decisive"
Bobo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Marie a lasat si un mesaj audio inregistrat. Spunea ca vrea sa isi sacrifice fiul pentru a opri violenta in lume si ca l-a auzit chiar pe Dumnezeu spunandu-i "Ai o arma. Foloseste-o".Asta spune totul despre ea . Incredibil pe zi ce trece numai sandilai.