Spiky2013 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 eu ma uit la south parksi eu :D si la family guy :rolleyes: haha! cate avem in comun narciiiiiii!!!!! :o :lol:salutare...ce mai faceti? :)bufiiiiiiiiiiii ce mai faci? :P ai ajuns la 80? :DLE: de fapt ai mai jucat? :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sunteti praf toti cu serialele voastre de doi bani !HOUSE rullz !!!Dirt bags .....
Spiky2013 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sunteti praf toti cu serialele voastre de doi bani ! HOUSE rullz !!! Dirt bags ..... da house... toate fetele se uita la house. incercati-l, am auzit ca e fain.. de la fete. mai bine ma uit la charlie pe youtube episodul meu preferat: :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 da house... toate fetele se uita la house. incercati-l, am auzit ca e fain.. de la fete. mai bine ma uit la charlie pe youtube episodul meu preferat: :rofl1: Ba gayule ia sa te uiti acolo sa vezi si tu ce inseamna sa ai o personalitate reliefata. Anonimule care esti anonim si care esti si gay..... Te uiti la sitcomuri de cacat, esti un mandru roman. Pun pariu ca urmareai cu bale de nerabdare ceasul pana cand incepea "La Bloc" sau "Inima de Tigan".... Please die...
Spiky2013 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ba gayule ia sa te uiti acolo sa vezi si tu ce inseamna sa ai o personalitate reliefata.Anonimule care esti anonim si care esti si gay.....Te uiti la sitcomuri de cacat, esti un mandru roman.sitcomuri de cacat? :-? adica? stii tu la ce ma uit? o.O ma uit la chestii inteligente precut Southpark sau Family Guy cu limita de varta la minim 14 ani ptr ca ma uit la ele sa ma relaxez. B-) Nu ma uit la prostii cu tipi incredibil de inteligenti (ptr ca sunt f previzibile; a.k.a. ala le-o trage la toti ahahaha ce am mai ras, ce tip tare :o ), ma intelegi?!... ptr asta am oglinda. B)Pun pariu ca urmareai cu bale de nerabdare ceasul pana cand incepea "La Bloc" sau "Inima de Tigan"....da =p~Please die...'Please' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. :-??
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 sitcomuri de cacat? :-? adica? stii tu la ce ma uit? o.O ma uit la chestii inteligente precut Southpark sau Family Guy cu limita de varta la minim 14 ani ptr ca ma uit la ele sa ma relaxez. B-) Nu ma uit la prostii cu tipi incredibil de inteligenti (ptr ca sunt f previzibile; a.k.a. ala le-o trage la toti ahahaha ce am mai ras, ce tip tare :o ), ma intelegi?!... ptr asta am oglinda. B)da =p~'Please' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. :-??Tu nu ai oglinda ... ai cioburi de la oglinda ce a crapat cand te-ai privit in ea.Vai ce hilare sitcomuri urmaresti....animatie. Relatiile intre persoane REALE te sperie huh? Preferi cateva desene si fugi in lumea ta animata cu vibratoare roz pe care le indesi dupa usa din baie...relaxare totala....Please will be configured to Fuck you gaylord.... reconized by all users.
Lucian Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Please will be configured to Fuck you gaylord.... reconized by all users.HAHAHAHAHA :rofl1:gaylord face toti banii :rofl1:
Live! Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sunteti praf toti cu serialele voastre de doi bani !HOUSE rullz !!!Dirt bags .....sa-mi iei cucu in gura cu serialele tale :baby: Pante a scris :)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 sa-mi iei cucu in gura cu serialele tale :baby: Pante a scris :)Sa-mi iei motanul in gura pana iti toarce esofagul de placere nutriti-ai hoitu cu samanta mea.Eu am scris.
Lucian Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :> tu stii sigur cum se numeste melodia aia de canta cineva la la la si nu stiu ce? e house. voila parca...dar nu stiu sigur :D uite-o ma :DD:D:D:D:
Narcisa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 salutare...ce mai faceti? :) :kiss: si eu :D si la family guy :rolleyes: haha! cate avem in comun narciiiiiii!!!!! :o :lol: la ala nu ma uit :D tu stii sigurcum se numeste melodia aia de canta cineva la la la si nu stiu ce? e house. voila parca...dar nu stiu sigur :D vreau si eu mel aia :pray:
Lucian Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :kiss:la ala nu ma uit :D vreau si eu mel aia :pray:hai pe mess ca o descarc acum :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 bere :kiss:Vin fiert, a venit frigul :> Muci din abundenta #-o