Spiky2013 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 - Cum poti face fericit un barbat în pat?- Mutand televizorul in dormitor.O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!!Definitia fidelitatii: lipsa ocaziilor favorabile
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tu si cu Spiky :)).Ita la ea....yo cu gay queen moa? Neah....Outze outze....ma dezamagesti
lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ita la ea....yo cu gay queen moa? Neah....Outze outze....ma dezamagestiPussy, tu stii ce ai cu Spiky :)). Hai ca ai face o data "rawwwrrr!" la el.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pussy, tu stii ce ai cu Spiky :)). Hai ca ai face o data "rawwwrrr!" la el.Crek tu ai face asa la el sa-i inmoi pasarica-n chilotzei, pervers mic ce esti :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Outze te-am prins afk in tarc si ti-am rupt fesu >:)
lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Outze te-am prins afk in tarc si ti-am rupt fesu >:)Pussy, data viitoare pun ref. Te ia benga!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pussy, data viitoare pun ref. Te ia benga!Outze o dai acum in vrajeli de ferentari cu mine, te-am prins, ti-am rupt fashul de ti-a sarit snurul la bikinei asa k ciocul mic ^^