Guest Forum Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lixandra (travestit cocalar) sa bei un ou dupa carasu cu barba care l-ai pregatit :)EDIT: tu mananci capulapeste ?
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pante... ce poti sa-i ceri :)? Atat poate, atat il duce capul.Back to Gossip, 08 - Pret-a-poor-J.
_alexa_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lixandra (travestit cocalar) sa bei un ou dupa carasu cu barba care l-ai pregatit :)EDIT: tu mananci capulapeste ?ce bine-ar fi daca ar merge filtru :) in felul asta poate scapam si noi de astfel de limbaj.EDIT: da... esti un nesimtit
i sin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 o_Osa-mi sugi cacatu :nanana:prea ratat ca sa fie pante :rofl2:btw alexa forum asta nu e pante :| el e doar Live!
Narcisa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I`m lovin` "Gossip girl". Mersi, Narci :kiss: !In seara asta apare si cel mai recent episod din "Supernatural" >:) . :kiss:helau in puii mei
Live! Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pante... ce poti sa-i ceri :)? Atat poate, atat il duce capul.Back to Gossip, 08 - Pret-a-poor-J.bine..chiar nu eram eu , dar da-te-n pula mea si de pe useru asta daca te incalzeste :)seecely ~
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ba ce kkt aveti, injurati-va singuri in rect .....Daca va arde de injuraturi aveti coliba voastra de primate unde va puteti caca in centrul ei, apoi manjiti peretii cu astfel de cuvinte si cand va plictisiti le lingeti sa va tina de foame.Hai pa dreq k sunt spart si deja aud garda pe tocuri
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Munca...prima saptamana de training din cele 6 care ma asteapta...plictiseala...tu ce faci>?
lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Eu termin concediul :(((. De luni la munca <_<.u_7Kp_TapA4Neata!!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Eu termin concediul :(((. De luni la munca <_<.Si te-am intrebat eu?? >:)Neatza si tie outze
lixandra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Si te-am intrebat eu?? >:)Neatza si tie outzeHowdy, wet lips.