lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Si inca nu sti nimic. Afemeiatule <_< 1. Vreau salata de ciuperci cu maioneza si usturoi.2. Dupa munca o sa ma duc acasa si imi prepar salata de ciuperci cu maioneza si usturoi....si mai adaug si piept de pui :Dps. Outze, tu ce faci cu ceapa? Fetisuri bizare?@ work....Am facut stiuca la tava. Cu rosii, cartofi noi (ma rog, relativ noi, ce am putut gasi), ceapa, masline, muuuult piper, cateva boabe de mustar si 3-4 frunze de dafin :D. Ah, si totul infasurat in folie ca sa pastreze sucul ~P=.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Am facut stiuca la tava. Cu rosii, cartofi noi (ma rog, relativ noi, ce am putut gasi), ceapa, masline, muuuult piper, cateva boabe de mustar si 3-4 frunze de dafin :D. Ah, si totul infasurat in folie ca sa pastreze sucul ~P=.Suna bine. Facut de tine cred ca e naspa >:)1point pentru piper :DMai adauga putin curry .... si printre legumele alea merge un ardei aruncat , 2 catei de usturoi la aroma si putin oregano.
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Suna bine. Facut de tine cred ca e naspa >:)1point pentru piper :DMai adauga putin curry .... si printre legumele alea merge un ardei aruncat , 2 catei de usturoi la aroma si putin oregano.Hmmm, ardei nu cred, s-ar certa cu ceapa. Curry si oregano ... :-?.Usturoi normal ca pun, tai bucatele mai mari dar mai pe la sfarsit, cand desfac folia de aluminiu si il las sa prinda un pic de "bronz". Nu vreau sa stric sucul care ramane :D.PS: Nu e naspa <_<. Poate la inceput (E.R. e copil mic pe langa cate indigestii am cauzat la inceput), dar practica e mama invataturii :).
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hmmm, ardei nu cred, s-ar certa cu ceapa. Curry si oregano ... :-?.Usturoi normal ca pun, tai bucatele mai mari dar mai pe la sfarsit, cand desfac folia de aluminiu si il las sa prinda un pic de "bronz". Nu vreau sa stric sucul care ramane :D.PS: Nu e naspa <_<. Poate la inceput (E.R. e copil mic pe langa cate indigestii am cauzat la inceput), dar practica e mama invataturii :).Nu se cearta deloc cu ceapa daca ai si rosii.Usturoiul fara bucatele, cateii intregi si logik k mai la sfarsit.E naspa >:)
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 invers -_-Uuuu, you can talk :).Nu se cearta deloc cu ceapa daca ai si rosii.Usturoiul fara bucatele, cateii intregi si logik k mai la sfarsit.E naspa >:)Tai bucatele pentru ca de obicei iau capatana de usturoi cam mare. Gata, pap si ma uit la season 2. Mai pe seara :bye:.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Uuuu, you can talk :).Tai bucatele pentru ca de obicei iau capatana de usturoi cam mare. Gata, pap si ma uit la season 2. Mai pe seara :bye:.nu conteaza ca e mare, de obicei se pune doar pentru aroma.Oky, sa ai pofta si vizionare placuta :bye:
Spiky2013 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Uuuu, you can talk :).Cand nu scriu in "gnomish" in wow, ma chinui din toate puterile sa mai scriu in romaneste pe aici. -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cand nu scriu in "gnomish" in wow, ma chinui din toate puterile sa mai scriu in romaneste pe aici. -_-Sunteti disperati de jocuri.....
_alexa_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 -_- nu-i adevarat! lexa o sa-ti incerc reteta dar cu piept de pui :> (pestele este inamicul meu nr1 :despair: )
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 -_- nu-i adevarat! lexa o sa-ti incerc reteta dar cu piept de pui :> (pestele este inamicul meu nr1 :despair: )e adevarat dar nu pentru toti.iar pestele e bunicel, nu orice specie, unii sunt niste nesimtiti :D eu abia astept sa plec acasa sa fac salata aia....dupa 2-3 ore la frigider e mortala :D
i sin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 my lyrics will make 2pac risemy lyrics are colder then ice :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lautar la nunta cu versuri de 2pac :clap: la furat yo
i sin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lautar la nunta cu versuri de 2pac :clap: la furat yo :> :> la furat yoooooooooooooohttp://www.youtube.com/watch?v=nqchRpH_eDM <- sick
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I`m lovin` "Gossip girl". Mersi, Narci :kiss:!In seara asta apare si cel mai recent episod din "Supernatural" >:).PS: Superb soundtrack-ul din "Gossip girl" :):tDavvMpbzpQ