<Pupak> Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 5dp9Tpj88-g:wub:Hello ppl :DCeau iubi aka lexa ;;)
Dropkillerz Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :wub: Hello ppl :D Ceau iubi aka lexa ;;) Parca lexa era barbat. oOnvm,hello
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :wub:Hello ppl :DCeau iubi aka lexa ;;)Ete-l ca n-a uitat :)).Parca lexa era barbat. oOnvm,helloLa fel se mai zicea ca sunt Angelina Jolie :blink:.Neata!
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Haha, am ajuns la ultimul episod din seria 1 :D. That Georgina slut <_<...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 La fel se mai zicea ca sunt Angelina Jolie :blink:.Neata! :-j =)) Neatza barbate ! =))
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :-j =)) Neatza barbate ! =))Hello, pissi! Ti-ai mai innoit colectia de tanga?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hello, pissi! Ti-ai mai innoit colectia de tanga?Hello outze!Logic, mi-am luat ieri 2 perechi din alea comestibile din sex shop-ul de pe lipscani. Te-am vazut tarziu ca erai si tu acolo , ti-ai luat parca un strapon, 2 vibratoare si o vaca gonflabila. Nu?
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Haide, fatah... I make your pussy wet, I`m a stallion =)).
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Brb, ma uit la ultimul episod din Gossip girl, seria 1 :D. DEATH TO GEORGINA!!!1111PS: Ma gandesc si la un implant cu penis intre timp, macar sa zici cu motiv "outze" :)).
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Brb, ma uit la ultimul episod din Gossip girl, seria 1 :D. DEATH TO GEORGINA!!!1111PS: Ma gandesc si la un implant cu penis intre timp, macar sa zici cu motiv "outze" :)).Impotentule !!!In viata ta nu vei reusi sa imi provoci macar un orgasm :(Magarule !Neatza narci
Narcisa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 eheeeee..sa vezi unde ajunge Georgina in sezonul 2 :)) nu o sa o mai recunosti :Ddar in seonul al 3'lea isi revine, np <_< la fel de scorpiechuck :wub:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Omg, sunt singurul care inca se uita la minimax? :blink:
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 eheeeee..sa vezi unde ajunge Georgina in sezonul 2 :)) nu o sa o mai recunosti :Ddar in seonul al 3'lea isi revine, np <_< la fel de scorpiechuck :wub:Say what :D? E cam aiurea sfarsitul. Ma asteptam ca Dan sa ramana cu Serena si nici Nate nu arata rau langa Vanessa <_<.Impotentule !!!In viata ta nu vei reusi sa imi provoci macar un orgasm :(Magarule !Neatza narciAsculta, femeie, vrei sa te iau la tranta?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Asculta, femeie, vrei sa te iau la tranta?Mai putza mica , pe cine sa iei tu mah la tranta ??Mah boschetule, cum indraznesti tu sa faci asemenea afirmatii la adresa mea? Impotentule !LE & OT: :despair:
lixandra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Aoleu, imaginatie bogata mai ai :)).1. Vreau ceapa <_<.2. Ma uit la sezonul 2 dupa ce fac rost de ceapa :D.Afk.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Aoleu, imaginatie bogata mai ai :)).1. Vreau ceapa <_<.2. Ma uit la sezonul 2 dupa ce fac rost de ceapa :D.Afk.Si inca nu sti nimic. Afemeiatule <_< 1. Vreau salata de ciuperci cu maioneza si usturoi.2. Dupa munca o sa ma duc acasa si imi prepar salata de ciuperci cu maioneza si usturoi....si mai adaug si piept de pui :Dps. Outze, tu ce faci cu ceapa? Fetisuri bizare?@ work....