lixandra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 am iesit cand ...m'am certat cu rhaztek nu mai stiu de ce o_O
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Am citit horoscopul din Ring...ce penibil e prezentata zodia mea azi :))
Spiky2013 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 :X Mada: te mai sugi ?:X Mada: de degetBig Boss: plm Big Boss: muncesc ca spartulBig Boss: abia am timp de cate un hon din cand in cand:X Mada: da-te dracu de PEON:X Mada: :)):X Mada: unde mai muncestiBig Boss: plmBig Boss: tot acolo ..Big Boss: tu pe unde plm mai farmezi ?:X Mada: acelasi spot:X Mada: sunt creepi de lvl 1:X Mada: xp mic bani putini:X Mada: pl,:X Mada: plm:X Mada: daca n`am damageBig Boss: =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 da link :)) la Taur ce zice? :DHabar nu am daca are si site ziarul asta lame. Eu l-am luat de la metrou, iar la Taur zice asa: "Parca ai fi tras in doua directii in acelasi timpori pentru ca sunt mai multe persoane care te solicita, ori pentru ca ai vrea tu sa multumesti pe toata lumea":X Mada: te mai sugi ?:X Mada: de degetBig Boss: plm Big Boss: muncesc ca spartulBig Boss: abia am timp de cate un hon din cand in cand:X Mada: da-te dracu de PEON:X Mada: :)):X Mada: unde mai muncestiBig Boss: plmBig Boss: tot acolo ..Big Boss: tu pe unde plm mai farmezi ?:X Mada: acelasi spot:X Mada: sunt creepi de lvl 1:X Mada: xp mic bani putini:X Mada: pl,:X Mada: plm:X Mada: daca n`am damageBig Boss: =))Lame....MC hammer rulz o_O :right:
rhazek Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO... 1-1 :rofl2:
Spiky2013 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 1-1 :rofl2:nu stiu oile de astfel de chestii -_-