Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Banii, viata sau mustata!!!

Mai bine sutienul :blink:

Posted

:)) oricum am observat ca multi se vopsesc in cap :))

ce sa mai zic de machiatul la ochi... maine poimaine voi barbatii o sa purtati fuste, si noi femeile ne tundem scurt, si stam numai in pantaloni

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

neatza

mai lucyo, tu esti vopsit in cap? :blink:

Am fost doar pentru liberty parade vopsit, silver blond :D

ahahaahaha vopsit in cap cu cercei in urece :cofee: ba ba baaa daaaa`................ sutienu` ce culoare e? :rofl1:

Gay queen , care e faza cu cerceii in "ureci" ?

Sutienul? Depinde de la fata la fata, nu am facut un top al culorilor sutienelor ce le dau jos.....macar la mine e o diversitate de culori, la tine e doar una : maro ... la chilotei :tiphat:

Neata narci

Posted

Am fost doar pentru liberty parade vopsit, silver blond :D

dar totusi :blink: pur si simplu ma bufneste rasul cand imi imaginez un barbat cum sta cuminte pe scaun in timp ce doamna coafeza ii pune vopseaua in cap :)) eventual serveste si-o cafeluta :coffee:

Posted

acum cateva zile cand ma duceam spre casa, am trecut pe langa un salon de manichiura/pedichiura si cand ma uit mai bine in tot salonul decat un client...un barbat isi facea linistit manichiura.

mi s'a parut funny :D

Posted

ahahaahaha vopsit in cap cu cercei in urece :cofee: ba ba baaa daaaa`................ sutienu` ce culoare e? :rofl1:

Ahaha =))). Chiar ca, ce culoare e? Eu te intreb pe tine, ce alegi de pe tine si tu spui sutienul :)).

Neata! Sau am mai zis :-? ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...