Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Banii, viata sau mustata!!!Mai bine sutienul :blink:
_alexa_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 neatza mai lucyo, tu esti vopsit in cap? :blink:
Spiky2013 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ahahaahaha vopsit in cap cu cercei in urece :cofee: ba ba baaa daaaa`................ sutienu` ce culoare e? :rofl1:
Narcisa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 spici :kiss:neata alexa & lucian brb 3 in 1 :despair:
_alexa_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 :)) oricum am observat ca multi se vopsesc in cap :))ce sa mai zic de machiatul la ochi... maine poimaine voi barbatii o sa purtati fuste, si noi femeile ne tundem scurt, si stam numai in pantaloni
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 neatza mai lucyo, tu esti vopsit in cap? :blink:Am fost doar pentru liberty parade vopsit, silver blond :Dahahaahaha vopsit in cap cu cercei in urece :cofee: ba ba baaa daaaa`................ sutienu` ce culoare e? :rofl1:Gay queen , care e faza cu cerceii in "ureci" ?Sutienul? Depinde de la fata la fata, nu am facut un top al culorilor sutienelor ce le dau jos.....macar la mine e o diversitate de culori, la tine e doar una : maro ... la chilotei :tiphat: Neata narci
_alexa_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Am fost doar pentru liberty parade vopsit, silver blond :D dar totusi :blink: pur si simplu ma bufneste rasul cand imi imaginez un barbat cum sta cuminte pe scaun in timp ce doamna coafeza ii pune vopseaua in cap :)) eventual serveste si-o cafeluta
Narcisa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 acum cateva zile cand ma duceam spre casa, am trecut pe langa un salon de manichiura/pedichiura si cand ma uit mai bine in tot salonul decat un client...un barbat isi facea linistit manichiura. mi s'a parut funny :D
_alexa_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 cred ca mai funny mi s-ar fi parut sa vad un barbat cum isi admira noua culoare a parului =))
lixandra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ahahaahaha vopsit in cap cu cercei in urece :cofee: ba ba baaa daaaa`................ sutienu` ce culoare e? :rofl1:Ahaha =))). Chiar ca, ce culoare e? Eu te intreb pe tine, ce alegi de pe tine si tu spui sutienul :)).Neata! Sau am mai zis :-? ?