Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 neatanetu' curului de la ASE 8-|pr4f. trebuia sa vii la poli ca avem net sooper B)Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras.Elefantul, mirat, le intreaba:- Ce-ati patit mai?- Hahahahaha? elefantule, vezi tu bucatica asta de paine?- Da.- N-ai curaj sa te sui pe ea!Elefantul pune un picior pe ea zi zice:- Poftim ca m-am suit!- Hahahaha? elefantule? cat esti tu de mare? n-ai curaj sa iei cealalta bucatica de painede pe jos si sa ti-o pui in cap!Elefantul ia si cealalta bucata de paine de pe jos si si-o pune in cap.-Hahahahahaha?. furnicile se terminau de rasElefantul:- Acum ce mai este?Furnicile:- Woooow, câtamai sandvisul!?
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Prea mulţi nebuni în spital. Trebuia făcut ceva. Un doctor găseşte o soluţie.Merge într-o cameră unde erau nebuni, desenează o uşă pe perete,cu broască, yală şi le zice:- Nebunilor, sunteţi liberi să plecaţi când vreţi!Toţi nebunii se îngrămădesc să iasă, zgârie peretele, numai unul stătea şi râdea.Se duce doctorul la el, îl felicită şi-i spune:- Se pare că tu eşti vindecat. Poţi să pleci, dar un singur lucru să-mi mai spui:totuşi, de ce nu ai sărit să ieşi?Zice atunci râzând nebunul:- Păi cheia e la mine.
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dupa multa vreme, Popescu isi scoate nevasta la restaurant. Cand isi lasa pardesiele,garderobiera zambeste:? Buna seara, domnule Popescu!Nevasta il interogheaza imediat:? De unde te stie asta!? Tu ai mai fost aici fara mine!? Nu, draga, a fost femeie de serviciu la noi la firma!Se asaza. Vine chelnerul:? Buna seara, domnule Popescu, la aperitiv ca de obicei?Sotia se face vanata:? Aha! Te cunoaste si stie si ce-ti place!? Da, sigur, a lucrat la noi la bufet, dar s-au facut restructurari.Scena se repeta cu tot personalul din restaurant, inclusiv portarul care le cheama un taxi.In masina femeia explodeaza:? Tu ma crezi proasta, adica eu nu-mi dau seama ca?, vorbind intr-un torent tot drumul,pana ce soferul se intoarce razand:? Don? Popescu, pe cinstea mea, din cate curve am dus cu dumneavoastra,asta-i cea mai a dracului!?http://dmax.ro/wp-content/uploads/2009/04/carry.jpg omg :rofl1: =)) ca tot nu e narci pe aici
rhazek Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 pai am facut 192 numa afk, acu intru si eu sa savurez :))
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 cum e mah cu rr? :bye2:"partyyyyyyy plzzzz; NU!" asta e cu rr :rofl1:
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 fac golden +5 B)B) bn mha. ce mai stii sa faci? :lol:
rhazek Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 treci la invazii! vreau gd cu dsr, dp cu ref, si kb boonhai sa-ti dau ceva :>
i sin Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 in 2 ore ajung acasa xDvreau sa stabilesc doua recorduri personale:1. sa stau la toate orele2. sa iau la fiecare ora cate 1 nota. mai am 2 de luat xD
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nota sa fie < 5 doar daca-l ai pe rhazek ca model in viata ^_^
rhazek Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 nota sa fie < 5 doar daca-l ai pe rhazek ca model in viata ^_^ce nobvezi ca-s la Colegiu National de Informatica Tudor Vianu B)
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ce nobvezi ca-s la Colegiu National de Informatica Tudor Vianu B)si ce, acolo nu se dau note sub 5 sau ce? acolo sunt notele de la 5 la 10 a? :rofl1:esti pro o_O si ce stii sa faci? xDDdd
rhazek Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 pai stiam si eu printr-a 9a C++ da m-am lasat intre timp xD
Spiky2013 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 pai stiam si eu printr-a 9a C++ da m-am lasat intre timp xDa, doar C++, si acu deci nu stii nimic de info... deci irelevant :rofl1: ah, stiai C sau C++? xDDddd