Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:pokeye:

Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:

- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il

dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar...

Intervine bunica:

- Bunicule ti-ai luat pastilele?

Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei:

- Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas?

- Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...

- Aaaa asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o pe fata de mijloc si i-am dat la **** pana dimineata...

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Enjoy

Intr-un pet-shop, o domnisoara interesata de papagali:

- Cat costa acesta?

- 500 euro!

- Dar acesta?

- 300 euro!

Neputandu-si permite asemenea preturi, il intreaba pe vanzator daca nu are ceva mai ieftin?

- Ba da, la 1 euro, dar e vai mama lui si injura...

- Ok, il iau pe acela, spuse domnisoara, fericita ca poate sa-l cumpere.

Ajunge acasa si da la o parte panza de pe colivie, moment in care papagalul incepe sa o injure in toate felurile si sa ii spuna ce casa de cacat are si ce mizerie e...

Fata, revoltata, pune panza la loc si uita de papagal vreo cateva zile. Aducandu-si aminte de el si gandindu-se ca nu cumva biata pasare sa fi murit, ridica usor-usor panza, la care papagalul se uita la ea chiorâs si zice:

- Te mananca in c*r, vad!!!

Vine o tipa la un popa si ii spune:

- Parinte stiti, am pacatuit, am facut si eu cu barbatu', asa cum se face acuma, stiti, sex anal.

Popa:

- Zece matanii repede.

Tipa le face si continua:

- Parinte, asta nu e tot, stiti am facut si sex normal cu amantu' meu.

Popa:

- Cinzeci de matanii repede.

Tipa le face si continua:

- Dar parinte, stiti, am facut si sex oral cu barbatu' meu.

Popa cauta la catastife, si negasind nimic isi suna superiorul:

- Pre-Inalte, am aici pe una care a facut sex oral, ce sa-i dau?

- Bai, descurca-te si tu, ca eu i-am dat cinzeci de mii.

In WC-ul unui restaurant de aud urlete, injuraturi, zgomote ciudate. Ospatarii, crezand ca se bat unii, intra in cabina respectiva. Acolo gasesc un tip care statea cu scula in mana si urla la ea:

- Aseara n-ai vrut sa te scoli si acum vrei sa te las sa te pisi?!?!

O femeie usuratica se prezinta la ginecolog pentru o consultatie. Intra in cabinetul medicului si ii spune:

- Doctorasul meu scump, ma doare prunicica si urinez in patru directii. Asta-i o boala?

Ginecologul o roaga sa se intinda, o consulta si-i spune, in cele din urma:

- Am sa va spun trei lucruri importante: in primul rand eu nu sunt doctorasul dumneavoastra scump; in al doilea rand, nu-i prunicica, ci e lubenita si in al treilea rand, cineva si-a uitat in ea un nasture!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Thank you, thank you

Noah eu va las dragii mei, ma duc sa fiu roman ( desi mai intai de toate sunt dinamovist) insa in seara asta voi fi roman, ma duc sa ii vad pe urziceni :)

Posted

Thank you, thank you

Noah eu va las dragii mei, ma duc sa fiu roman ( desi mai intai de toate sunt dinamovist) insa in seara asta voi fi roman, ma duc sa ii vad pe urziceni :)

M************* uiMirea urziceni!!111

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...