Spiky2013 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 poi cum?a intrat vreun prost in tn? :|a intrat el in masina din spate :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Salutare si voua uratilor :beer: Voi in joc mai sunteti vreunul activ?
rhazek Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Pentru a veni in intampinarea si ajutorul turistilor straini care viziteaza Romania, s-a hotarat sa se procedeze la traducerea in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii.Primarii sunt solicitati sa instaleze indicatoare rutiere noi la intrarea si iesirea din localitate, avand inseminate numele localitatii lor in ambele limbi: romana si engleza. Echipele care joaca in Cupa Romaniei trebuie sa se conformeze.Si iata traducerea in engleza a unor orase din Romania, in ordine alfabetica:Adunatii Copaceni - Gathered Tree PeopleAfumati - NeversoberBaicoi - YouballBuhusi - BooBuzau -Really Fat LipCalarasi - Silly-dressed Folks on HorsesCiorogarla -Nigger-RiverConstanta - The SteadinessDor Marunt - Miniature MelancholyHusi - ShooNavodari - NetworkersOnesti - The SincerePitesti - YoudohideSatu-Mare - The Rather Roomy Rural CommunitySlatina - Slut TinaSlobozia - A Very Wrong Local TraditionTargu Frumos - The Aesthetically Pleasing BazaarUrlati - Gimme Some NoiseVoluntari - Town of Unpaid Assistants
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 suntemNeed any new member in guild?Pentru a veni in intampinarea si ajutorul turistilor straini care viziteaza Romania, s-a hotarat sa se procedeze la traducerea in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii.Primarii sunt solicitati sa instaleze indicatoare rutiere noi la intrarea si iesirea din localitate, avand inseminate numele localitatii lor in ambele limbi: romana si engleza. Echipele care joaca in Cupa Romaniei trebuie sa se conformeze.Si iata traducerea in engleza a unor orase din Romania, in ordine alfabetica:Adunatii Copaceni - Gathered Tree PeopleAfumati - NeversoberBaicoi - YouballBuhusi - BooBuzau -Really Fat LipCalarasi - Silly-dressed Folks on HorsesCiorogarla -Nigger-RiverConstanta - The SteadinessDor Marunt - Miniature MelancholyHusi - ShooNavodari - NetworkersOnesti - The SincerePitesti - YoudohideSatu-Mare - The Rather Roomy Rural CommunitySlatina - Slut TinaSlobozia - A Very Wrong Local TraditionTargu Frumos - The Aesthetically Pleasing BazaarUrlati - Gimme Some NoiseVoluntari - Town of Unpaid AssistantsYeah yeah, i read sport.ro also :right:
rhazek Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 dap ^_^deocamdata nu am level, o sa te anuntda de ce ai iesit din south
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Inca nu am iesit, insa vreau sa ies.Nu mai e ce a fost la inceput, inca de cand MiculDan a lasat guildul lui Tykos au fost numai probleme.Imi displace total atmosfera plus anumite nedreptati facute, si nu ma asteptam la asa ceva din partea unor persoane cu care m-am vazut de mai multe ori, care stau in acelasi oras cu mine si pe care ii consider prieteni.Sunt mic, non rr, m-am apucat mai tarz din nou de joc, si nu primesc nici un ajutor din partea guildei ( mai putin 2 pers, se stiu ele), au favoruri si acces la party si cei din afara guildului / ally .Daca doriti sa ma primiti, nu cer favoruri, insa macar la salut sa imi raspundeti ;)) :beer:
rhazek Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 eu sunt de acorddaca nu are nimeni nimic impotriva, desi nu cred, fac level si te iau
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 eu sunt de acorddaca nu are nimeni nimic impotriva, desi nu cred, fac level si te iauMany thanks. I do appreciate this.You let me know when the time's wright .Take care everyone, i'm heading home, long day @ work for me, i need to rest, most likely afk in Aida :D