Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

zi tu pante daca n'am dreptate <_<

Citeste-i posturile. Si daca am injurat nu am primit suspend pt ele? De ce nu spui direct si o spui ca si cum sa se simta cineva cu musca pe caciula? Si mai intrebai de ce nu mai postez aici; pai ce sa gasesc, numai cuvinte de genul "muie" "pula" "fut pe dinamo"? E fun asa? :|

Posted

Imagine IPB

besitos

maimutica :D:D:D

Citeste-i posturile. Si daca am injurat nu am primit suspend pt ele? De ce nu spui direct si o spui ca si cum sa se simta cineva cu musca pe caciula? Si mai intrebai de ce nu mai postez aici; pai ce sa gasesc, numai cuvinte de genul "muie" "pula" "fut pe steaua"? E fun asa? :|

:P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Citeste-i posturile. Si daca am injurat nu am primit suspend pt ele? De ce nu spui direct si o spui ca si cum sa se simta cineva cu musca pe caciula? Si mai intrebai de ce nu mai postez aici; pai ce sa gasesc, numai cuvinte de genul "muie" "pula" "fut pe dinamo"? E fun asa? :|

Chiar era necesar sa repeti? :| Mai ales ultimul....nu era mai bine "F*t pe sTEAUA" :right:

LE: Ce limbaj frate, cred ca m-a depasit si pe mine...cred :-s

Posted

initial ma refeream la pante :) dar e ok ca te'ai simtit si tu.

si daca a injurat robi, ok...da'i suspend lui dar nu sa inchizi un topic din cauza unei singure persoane.

de'asta nu mai postezi tu pe aici? :huh: ca unii useri folosesc cuvinte obscene?

Posted

Sau ma rog, ce-a zis, ms de corectat :)) Si mie imi placea odata sa postez pe-aici, dar na, nu prea-mi face placere sa intru in vorba cu unele persoane si poate nici lor cu mine, asa ca de ce sa deranjez degeaba?:D

M-ai inteles gresit, dimpotriva, v-am zis-o ca sfat, si am zis ca nu eu as fi persoana care v-ar inchide topicul.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sau ma rog, ce-a zis, ms de corectat :)) Si mie imi placea odata sa postez pe-aici, dar na, nu prea-mi face placere sa intru in vorba cu unele persoane si poate nici lor cu mine, asa ca de ce sa deranjez degeaba?:D

M-ai inteles gresit, dimpotriva, v-am zis-o ca sfat, si am zis ca nu eu as fi persoana care v-ar inchide topicul.

Noah si mie imi zisera ca de ce postez si apoi au zis ca era o gluma....poate asa a fost si in cazul tau, ar fi bun un iepure aici la spam :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...