Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

muie steaua :)

alee alee aoo va fute dinamo,va fute dinamo,va fute dinamooo alee alee aoo....

by Cata :)

Posted

muie steaua :)

alee alee aoo va fute dinamo,va fute dinamo,va fute dinamooo alee alee aoo....

by Cata :)

Nu stiu daca esti cata, dar ai permanent pe asta. 8-| Ca sfat, incetati daca nu vreti sa aveti topicul inchis. <_<

Posted

Nu stiu daca esti cata, dar ai permanent pe asta. 8-| Ca sfat, incetati daca nu vreti sa aveti topicul inchis. <_<

neatza -_-

doar nu o sa inchizi un topic pt ca a vb ala urat...nu stie decat asa,ce sa ii faci...relax :)

Posted

well, that's true, doar ca ori il puneti sa nu mai posteze asa, ori nu mai posteaza deloc. :-?? e aiurea sa primiti closed din cauza unei singure persoane, si nu ca v-as da eu closed, am zis ca e doar un sfat.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Chill my little wabbit, i know it's a shame we have such a horrible team in romania, just look the other way, we have also a great team, which is :

DINAMOOOO !!!!! :hello: :hello: :hello: :hello:

Neatza all

Posted

well, that's true, doar ca ori il puneti sa nu mai posteze asa, ori nu mai posteaza deloc. :-?? e aiurea sa primiti closed din cauza unei singure persoane, si nu ca v-as da eu closed, am zis ca e doar un sfat.

si cum ar putea un user sa forteze pe alt user sa nu mai posteze o.O asa ma duc si eu laaaaaa... Guilda X si le injur pe topic de pe 190238 de conturi... li se inchide topicul? 8-|

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

si cum ar putea un user sa forteze pe alt user sa nu mai posteze o.O asa ma duc si eu laaaaaa... Guilda X si le injur pe topic de pe 190238 de conturi... li se inchide topicul? 8-|

Chill, e stresul post-umilinta ghenezi...ghencezi...same thing

Imagine IPB

DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Chill nu se inchide :D

Hai cu spammul, cam slab...

Unde sunt piticii? :blink:

Narcisa ffuuugggiiiiiiiiiiiii :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...