Darya Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ma plictisi in pana mea ......................ce drq e naspa rau sunt in 112 ...si mai mult dekt ..need sm sau bk ...nu am vazut de cand am intrat...nu o gluma nu nimic ...ba e naspa ma jur ... Am intrat ca e un amic in ally SolariS...adik un amic f bun...da ce drq... viata trista sa mor io #-o Stii ca nu sunt obisnuit cu dastia :hair: :hair: ... Doar o sansa...si promit ca nu o sa mai ies niciodata...btw ..e inutil sigur nu mai vei crede ... ;;) Mi-am dat seama cam tarziu ce naspa e asa singur ..si m-am lasat dus de instinciu de roman dupa miere :crybaby:
Guest Kamikaze Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ma plictisi in pana mea ......................ce drq e naspa rau sunt in 112 ...si mai mult dekt ..need sm sau bk ...nu am vazut de cand am intrat...nu o gluma nu nimic ...ba e naspa ma jur ... Am intrat ca e un amic in ally SolariS...adik un amic f bun...da ce drq... viata trista sa mor io #-o Stii ca nu sunt obisnuit cu dastia :hair: :hair: ... Doar o sansa...si promit ca nu o sa mai ies niciodata...btw ..e inutil sigur nu mai vei crede ... ;;) Mi-am dat seama cam tarziu ce naspa e asa singur ..si m-am lasat dus de instinciu de roman dupa miere :crybaby: ce-am invatat eu bandit...nu iesi dintr-o guilda despre care stii totusi ca nu e acolo doar de umplutura, chit ca uneori pare cel mai normal lucru de facut. toate trec si o sa-ti para rau :D http://www.youtube.com/watch?v=ykqrysSQVh8 i-auzi, rhazek, inima de leu. da cu banii, sa mor eu
Darya Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ce-am invatat eu bandit...nu iesi dintr-o guilda despre care stii totusi ca nu e acolo doar de umplutura, chit ca uneori pare cel mai normal lucru de facut. toate trec si o sa-ti para rau :D http://www.youtube.com/watch?v=ykqrysSQVh8 i-auzi, rhazek, inima de leu. da cu banii, sa mor eu Bine ..tu mai ai cv xp fata de mine .... Asa invat...nuj am 15...sunt cam neinteles nu ? :rofl2: ... damn..nu e amuzant nimic :|
Guest Kamikaze Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nu ala, astaa ala, vezi daca il ochiesti pe aici
Guest Kamikaze Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 el canta la xaxofonel mananca micii ramasi de dupa chef
Lamborghini Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bandit tu incerci guildele sa vezi in care e mai bine?:|Eu cam asta inteleg din ce tot postezi pe aici..
Guest Kamikaze Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Bandit tu incerci guildele sa vezi in care e mai bine?:|Eu cam asta inteleg din ce tot postezi pe aici..are 15 ani ma, si eu le incercam pe toate pana mi-a pus una capac. lasa-l sa zburde ca acum e misto. el minor, ea minora, nu stie vreunu ce intra in categoria "normal" asa ca le incearca pe toate...pe jos, pe sus, in pat, sub pat, in chiuveta...a...despre ce vorbeam?!?!
Darya Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nu...Am fost in revenge ->dar s-a spart si a intrat si tcm la rhazek...dar el a luat banSi acum sunt in 112 pentru un prieten bun SolariS..impartim tot cum s-ar zice..spot ...jwl..invazii.. suntem vecini si pr buni :)p.s:nu e aceeasi atmosfera niciunde...nici in revenge...la 112 ce sa mai zic..doar party prin ally si atat..nu o gluma nu nik ..cum sa zic..prea trist p mne.......
Guest Kamikaze Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ce dur e asta a lu evolutionsi zici ca dai rr pana intra china in UE?
Guest <Raziel> Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 pupak cand duce gunoiu face si poze de fiecare data ? ;o
<Pupak> Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nu ala, astaLive free or die hardel are member title =((Live free or DRIVE hard....asa suna mai fain :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=cU9KOqUx9nE...re=channel_page
rhazek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 pupak cand duce gunoiu face si poze de fiecare data ? ;oinventariaza tot ce arunca
Guest <Raziel> Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :))hai ca am postat deja prea mult aici,zbye ^_^