Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Ma plictisi in pana mea ......................ce drq e naspa rau sunt in 112 ...si mai mult dekt ..need sm sau bk ...nu am vazut de cand am intrat...nu o gluma nu nimic ...ba e naspa ma jur ... :banghead::banghead:

Am intrat ca e un amic in ally SolariS...adik un amic f bun...da ce drq... viata trista sa mor io #-o

Stii ca nu sunt obisnuit cu dastia :hair: :hair: ...

Doar o sansa...si promit ca nu o sa mai ies niciodata...btw ..e inutil sigur nu mai vei crede ... ;;)

Mi-am dat seama cam tarziu ce naspa e asa singur :pumn: ..si m-am lasat dus de instinciu de roman dupa miere :crybaby:

Guest Kamikaze
Posted

Ma plictisi in pana mea ......................ce drq e naspa rau sunt in 112 ...si mai mult dekt ..need sm sau bk ...nu am vazut de cand am intrat...nu o gluma nu nimic ...ba e naspa ma jur ... :banghead::banghead:

Am intrat ca e un amic in ally SolariS...adik un amic f bun...da ce drq... viata trista sa mor io #-o

Stii ca nu sunt obisnuit cu dastia :hair: :hair: ...

Doar o sansa...si promit ca nu o sa mai ies niciodata...btw ..e inutil sigur nu mai vei crede ... ;;)

Mi-am dat seama cam tarziu ce naspa e asa singur :pumn: ..si m-am lasat dus de instinciu de roman dupa miere :crybaby:

ce-am invatat eu bandit...nu iesi dintr-o guilda despre care stii totusi ca nu e acolo doar de umplutura, chit ca uneori pare cel mai normal lucru de facut. toate trec si o sa-ti para rau :D

http://www.youtube.com/watch?v=ykqrysSQVh8 i-auzi, rhazek, inima de leu. da cu banii, sa mor eu :yupee:

Posted

ce-am invatat eu bandit...nu iesi dintr-o guilda despre care stii totusi ca nu e acolo doar de umplutura, chit ca uneori pare cel mai normal lucru de facut. toate trec si o sa-ti para rau :D

http://www.youtube.com/watch?v=ykqrysSQVh8 i-auzi, rhazek, inima de leu. da cu banii, sa mor eu :yupee:

Bine ..tu mai ai cv xp fata de mine .... Asa invat...nuj am 15...sunt cam neinteles nu ? :rofl2: ...

damn..nu e amuzant nimic :|

Guest Kamikaze
Posted

unde-i rcs?!

Imagine IPB

Guest Kamikaze
Posted

el canta la xaxofon

el mananca micii ramasi de dupa chef

Guest Kamikaze
Posted

Bandit tu incerci guildele sa vezi in care e mai bine?:|

Eu cam asta inteleg din ce tot postezi pe aici..

are 15 ani ma, si eu le incercam pe toate pana mi-a pus una capac. lasa-l sa zburde ca acum e misto. el minor, ea minora, nu stie vreunu ce intra in categoria "normal" asa ca le incearca pe toate...pe jos, pe sus, in pat, sub pat, in chiuveta...

a...despre ce vorbeam?!?!

Posted

nu...

Am fost in revenge ->dar s-a spart si a intrat si tcm la rhazek...dar el a luat ban

Si acum sunt in 112 pentru un prieten bun SolariS..impartim tot cum s-ar zice..spot ...jwl..invazii.. suntem vecini si pr buni :)

p.s:nu e aceeasi atmosfera niciunde...nici in revenge...la 112 ce sa mai zic..doar party prin ally si atat..nu o gluma nu nik ..cum sa zic..prea trist p mne.......

Guest Kamikaze
Posted

ce dur e asta a lu evolution

si zici ca dai rr pana intra china in UE?

Guest <Raziel>
Posted

pupak cand duce gunoiu face si poze de fiecare data ? ;o

Guest <Raziel>
Posted

:))

hai ca am postat deja prea mult aici,zbye ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...