_Deza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 neataspiky,vezi ca intreci orice limitaprea te crezi cel mai destept in orice situatie chiar daca n-ai habar despre ce se vorbeste.sunt unele momente cand ar trebui sa taci..
_alexa_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 @Lucian termina cu reply-urile, nu rezolvi nimic.@spaichi din partea ta e nesimtire sa iti expirimi atat de agresiv parerea despre un accident in care un prieten d-al lui a murit. Puteai pur si simplu sa taci si sa nu comentezi. Daca un om a murit din vina lui (spun asta pt ca tu asa crezi) ti se pare ok sa te bucuri si sa faci misto? Ce om...Last reply pe tema astaneatza :D
Spiky2013 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 chiar stau si ma intreb cat de bine vezi tu problema de la 200 km distanta. nu-l stiai pe tip, habar n-ai ce fel de om era. nu-ti poti imagina in ce circumstante s-a produs accidentul. tie n-are cine-ti muri, ca n-ai prieteni. ai vedea si tu ca nu mai conteaza cum s-au dus. deja stiu ca n-am cu cine, de ce continui sa-ti fac pe plac raspunzand...?hai nu zau? cum e un tip care conduce fara carnet o motocicleta inmatriculata? vax! e si greu a dracu`. Probabil se bucura cand trecea pe langa politisti cu viteza si ei oricum nu aveau ce sa-i faca. nu? se si lauda cu asta nu? il admirati ptr asta nu?@alexa: nu fac misto si nici nu ma bucur. doar ca sunt indignat de cum gadesti tu, de exemplu, situatia la 26 de ani, si de lucian la fel, ca-i ia apararea. rezolvi ceva? parca tu ai spus ca oricum s-a dus si nu mai are rost sa-i iei apararea, nu?hai gata last reply here ca se vede ca sunteti pe alta "scurtime" de unda.@deza: tu nu stiu de ce te bagi in seama ca tu oricum nu esti in stare sa ai o parere pertinenta in absolut orice problema 8-|
_alexa_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 asta-i probelma ta spaichi, te crezi cel mai destept, si daca cineva nu-i de acord cu tine inseamna ca-i prost. Daca am 26 de ani ce?? Si pe mine era sa ma omoare un cretin (cand eram pe motor, da, pe locul din spate evident) ca intrase in depasire in timp ce noi il depaseam pe el, si ne-a impins pe contrasens cand tocmai venea un camion din fata... Asa ca scuteste-ma. De atatea ori era sa mor din cauza neglijentei altora la volan, fiind in masina. Acum cateva luni a oprit brusc un handicapat in fata noastra si nu-i mergeau stopurile. Tot el a avut gura mare. Alta data era sa zbor prin parbriz ca o handicapata ne-a taiat calea. Noi la fel, intram in intersectie, aveam prioritate si proasta venea din stanga, si s-a bagat in fata noastra. Idioata aia oricum ramane fara carnet si-o sa fie cercetata pt ucidere din culpa.
_Deza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 hai nu zau? cum e un tip care conduce fara carnet o motocicleta inmatriculata? vax! e si greu a dracu`. Probabil se bucura cand trecea pe langa politisti cu viteza si ei oricum nu aveau ce sa-i faca. nu? se si lauda cu asta nu? il admirati ptr asta nu?@alexa: nu fac misto si nici nu ma bucur. doar ca sunt indignat de cum gadesti tu, de exemplu, situatia la 26 de ani, si de lucian la fel, ca-i ia apararea. rezolvi ceva? parca tu ai spus ca oricum s-a dus si nu mai are rost sa-i iei apararea, nu?hai gata last reply here ca se vede ca sunteti pe alta "scurtime" de unda.@deza: tu nu stiu de ce te bagi in seama ca tu oricum nu esti in stare sa ai o parere pertinenta in absolut orice problema 8-|nu ma prostule,incerc sa nu intru intro discutie contradictoriu cu tine pentru ca nu vei adminte niciodata cand gresestivezi ca incepi sa vorbesti mult si prost,ah ca de obicei 8-|eu ti-am dat un sfat.daca vrei sa-l urmezi bine,nu vrei iarasi bine.ma asteptam la mai mult de la tine...
<Pupak> Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hellow ;;) back de la intalnire club opel :D :D :D
_Deza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hellow ;;) back de la intalnire club opel :D :D :Dcum a fost? :D:D
<Pupak> Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 cum a fost? :Dfoarte fain :D mai tarziu va arat niste poze :D