Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

era amicu` tau ma? asta inseamna ca ti se parea cul ce facea el cand mergea cu viteza si probabil ca il si provocai in directia asta. right? adica nu ai fost niciodata curios cat de rpd poate sa mearga?????

esti patetic si nu meriti atentia mea. discutia a luat sfarsit.

Posted

ahaha that;s naomi style, sau stilul oricarui om prea inapt ptr a veni cu un argument solid intr-o discutie "esti prost", "esti slab", "nu ma cobor la nivelul tau" etc. run away -_- dar tu oricum mai ai de crescut. iar de alexa, sincer ei nu-i pot gasi o astfel de scuza la 26 de ani.

daca tot era semaforul ala pe verde banuiesc ca era acolo o trecere de pietoni tot pe verde (pe strada de pe care venea amicul tau), si banuiesc ca daca omul lua un pieton la tinta (asa cum a luat si masina), voi o dadeati tot la fel nu? gg. generatia OTV click cancan si liberatatea :))

nu e vorba ca ma agit ptr nimic sau ca vreau sa dovedesc ceva neaparat, dar pur si simplu mi se pare revoltator cand vad oameni care gandesc ca e OK ca tipul mergea cu viteza. ca e cul. sincer eu as impusca toti oamenii care gandesc astfel situatii de genul asta si as face o Romanie mai buna -_-

Posted

daca tot era semaforul ala pe verde banuiesc ca era acolo o trecere de pietoni tot pe verde (pe strada de pe care venea amicul tau)

tocmai asta-i faza, banuiesti, cum ai facut pana acum...si banuiesti prost. nu stii cum vine intersectia aia ca sa-ti faci o idee despre cine e vinovatul si cine nu. vorbesti doar ca sa te afli in treaba

declaratia cea mai credibila data de un prieten ce se afla acolo spune ca avea in jur de 80 la ora, in timp ce babele si toti marafletii de pe acolo ziceau ca avea 200 la ora. pacat ca au scris in ziar ca avea viteza fenomenala fiindca-s multi naivi ca tine

la fel s-a intamplat si acum 3 saptamani cand a facut alt prieten de-al meu accident. au spus ca si el si prietena lui sunt in spital in stare grava cu multiple fracturi. baliverne. erau doar zgariati. dar na, sa caste prostii cand citesc si sa aiba cu ce sa-si dea impresii pe forum

nimeni nu zice ca e OK sa mergi cu viteza. citesti printre randuri. lectii de viata te rog frumos sa nu-mi dai, n-am nevoie de la o persoana de-si cheltuie salariul pe wow. mersi

Posted

da exact. bine, daca zicea maica-sa o credeam. bine maica-sa probabil zicea ca de fapt mergea pe jos. si e relevant LOOOOOOL Doamne pe ce lume traiesti -_- E ca si cum ai chema in boxa apararii sora criminalului. geeezzz

Posted

da exact. bine, daca zicea maica-sa o credeam. bine maica-sa probabil zicea ca de fapt mergea pe jos. si e relevant LOOOOOOL Doamne pe ce lume traiesti -_- E ca si cum ai chema in boxa apararii sora criminalului. geeezzz

da, cred si eu ca avea motive sa apere mortul de inchisoare

Posted

consider motoru cea mai smechera unealta de a scapa de retardatii/cocalarii/pierde-vara din tara asta :) daca altii nu-si fac treaba.

si tu gandesti din perspectiva unui rahat :clap:

Posted

acum noaptea cand veneam acasa ma opreste politistu

politistu: buna dimineatza, actele va rog.....bla bla

politistu: ati baut ceva cu alcohol?

eu: nu, nimic

politistu: de ce?

eu: O.o,....pentru ca trebuie sa conduc

politistu: oki noapte buna

si atat lol :))

Posted

atunci tu ce esti daca un rahat vede problema mai bine decat tine? o.O

chiar stau si ma intreb cat de bine vezi tu problema de la 200 km distanta. nu-l stiai pe tip, habar n-ai ce fel de om era. nu-ti poti imagina in ce circumstante s-a produs accidentul. tie n-are cine-ti muri, ca n-ai prieteni. ai vedea si tu ca nu mai conteaza cum s-au dus. deja stiu ca n-am cu cine, de ce continui sa-ti fac pe plac raspunzand...?

Posted

acum noaptea cand veneam acasa ma opreste politistu

politistu: buna dimineatza, actele va rog.....bla bla

politistu: ati baut ceva cu alcohol?

eu: nu, nimic

politistu: de ce?

eu: O.o,....pentru ca trebuie sa conduc

politistu: oki noapte buna

si atat lol :))

#-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...