Spiky2013 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hello ^_^/Hi ^_^ce mai e pe aici? n-am mai trecut de mult :)plin de noobi si fomisti de xp :)
Ioana Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ello ioana :hug:/Hi ^_^plin de noobi si fomisti de xp :):hug:
Guest CriTicaL^ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bft all cuci eu ma'm retras de mu :) gata ma-'m lasat am dat delete la caruri :D
ZapPy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 deeeci care mai ii fan charlie the unicorn? ^_^^_^ mai is 2 episoade in lateral:D uitati-va la tot si veti deveni si voi fani charlie :X:X:X:
Spiky2013 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ce faci Spici? ^_^ bine ;;) am aterizat de la cumparaturi. mi-am luat costum :wub: deeeci care mai ii fan charlie the unicorn? ^_^^_^ mai is 2 episoade in lateral:D uitati-va la tot si veti deveni si voi fani charlie :X:X:X: sux -_-
wanhelisng Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 te duci pe dincolo sau.....ca nu inteleg ce treaba aare costumu cu tine =)) :pray:
wanhelisng Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Saptamana asta nu stiu daca mai apuc sa intru si eu pe mu,astept o vizita de dincolo(lucrez ca merchandiser la Henkel) si nu o sa prea am timp sa ma mai si joc.Trebuie sa trag tare poate reusesc sa pe cineva de picior =)).Multa bafta si sa fiti cuminti :tiphat:
_Deza Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ciaoBandit,tu o arzi la 2 capete sau ce cacat?Hotaraste'te unde dracu' vrei 8-|
Spiky2013 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 te duci pe dincolo sau.....ca nu inteleg ce treaba aare costumu cu tine =)) :pray:B) sunt bo$$ si a-m valuare; deki tre sa a-m costoom.
Darya Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ciaoBandit,tu o arzi la 2 capete sau ce cacat?Hotaraste'te unde dracu' vrei 8-|O ard p dracu poi ce sa fac mah sa mor io ca am dat la pm si la astea...pana mea ............Zi si tu ce ai face ...vreau neaparat sa intru dar nu vrea ... :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: La pm nici nu crek mai raspunde plm crek s-a saturati-am zis ca vreau dar nimic batman batman :violent: :violent: :violent: I-am zis sa imi mai dea o sansa ..nimic plmma plictisesc de moarteeeeeeeeee...nu mai e dinamovist nu mai e rhazek cu cn mai rad...stau ca emokidu