i sin Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ce caractere....Se spune ca o blonda, avand dificultati financiare, a hotarat sa rapeasca un copil pentru a incerca sa obtina o anumita suma de bani din rascumparare. A mers intr-un parc, a ademenit un copil in spatele unui copac si a scris urmatorul bilet: “V-am rapit copilul! Imi pare rau ca am fost nevoita sa fac asta, dar am mare nevoie de bani. Lasati 10.000 de dolari intr-o punga de plastic, in spatele primului pom de pe aleea principala, maine dimineata la ora 7.” Semnat: “Blonda”. A prins biletul cu un ac de siguranta de geaca copiluli si i-a spus sa mearga direct acasa. A doua zi, s-a intors in parca si a gasit cei 10.000 de dolari exact in locul indicat, impreuna cu un bilet: “Iata cei 10.000 de dolari. Pur si simplu nu pot sa cred ca o blonda ii poate face una ca asta unei alte blonde?”Cu blonzi nu....doar nu spun bancuri despre mine #-oloool pwned:cebluonda:
Spiky2013 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ;;) si eu sunt blond asa putin :rolleyes:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O blonda o intreaba pe cealalta blonda, colega ei de camera:- Cum se scrie corect: Iran sau Irak?- La ce? :blink: =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O tanara blonda vrea sa faca niste cumparaturi dintr-un mall si scoate din poseta o bancnota de 100 $.- Imi pare rau, aceasta bancnota este falsa!- Da?! se burzului tanara, asta inseamna ca aseara am fost violata!
i sin Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O tanara blonda vrea sa faca niste cumparaturi dintr-un mall si scoate din poseta o bancnota de 100 $.- Imi pare rau, aceasta bancnota este falsa!- Da?! se burzului tanara, asta inseamna ca aseara am fost violata!ROFL
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Asemanarea intre Spiky si economia mondiala: parul e in recensiune, stomacul e o victima a inflatiei, iar amandoua la un loc provoaca o mare depresie! =)) =)) =)) =))
Spiky2013 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Un barbat, cu dureri de burta, se duce la doctor sa-l repare. Acesta ii zice ca o sa ii introduca un supozitor si ca o sa fie cam neplacut. Este de acord, se apleaca si doctorul ii introduce chestia. Ii mai da o cutie, si ii zice sa faca la fel din 6 in 6 ore. Ajunge acasa, dupa 6 ore vine timpul. Dar observand ca nu poate sa obtina adancimea necesara din pozitia sa, o cheama pe nevasta-sa sa il ajute. Se apleaca, nevasta-sa il tine cu o mana de un umar si impinge tare. − Aii de capu meeu! − Te doare rau? − Nu...tocmai ce am realizat ca doctorul avea ambele maini pe umerii mei cand a introdus supozitorul....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Un barbat, cu dureri de burta, se duce la doctor sa-l repare. Acesta ii zice ca o sa ii introduca un supozitor si ca o sa fie cam neplacut. Este de acord, se apleaca si doctorul ii introduce chestia. Ii mai da o cutie, si ii zice sa faca la fel din 6 in 6 ore. Ajunge acasa, dupa 6 ore vine timpul. Dar observand ca nu poate sa obtina adancimea necesara din pozitia sa, o cheama pe nevasta-sa sa il ajute. Se apleaca, nevasta-sa il tine cu o mana de un umar si impinge tare. − Aii de capu meeu! − Te doare rau? − Nu...tocmai ce am realizat ca doctorul avea ambele maini pe umerii mei cand a introdus supozitorul....Si barbatul erai tu nu? Ma intreb cine era asa-zisa nevasta din povestirea ta? =))
i sin Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Un barbat, cu dureri de burta, se duce la doctor sa-l repare. Acesta ii zice ca o sa ii introduca un supozitor si ca o sa fie cam neplacut. Este de acord, se apleaca si doctorul ii introduce chestia. Ii mai da o cutie, si ii zice sa faca la fel din 6 in 6 ore. Ajunge acasa, dupa 6 ore vine timpul. Dar observand ca nu poate sa obtina adancimea necesara din pozitia sa, o cheama pe nevasta-sa sa il ajute. Se apleaca, nevasta-sa il tine cu o mana de un umar si impinge tare. − Aii de capu meeu! − Te doare rau? − Nu...tocmai ce am realizat ca doctorul avea ambele maini pe umerii mei cand a introdus supozitorul....hahahaha precis era pante
Spiky2013 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pe-un picior de PLAN EUCLIDIAN Iata vin in cale TRANSLATAND la vale, Trei MULTIMI de PUNCTE Toate trei DISJUNCTE De FUNCTII pazite Toate diferite. Ele sunt tot trei : Una-i INJECTIVA, Alta-i BIJECTIVA, Si-alta-i SURJECTIVA. Iar cea INJECTIVA Si cea SURJECTIVA, Mari se vorbira Si se sfatuira Sa ramana treze Pana-o sa-nsereze Si s-o ANULEZE Pe cea BIJECTIVA, C-are PRIMITIVA Si ASIMPTOTE multe Cate si mai cate, Ca e INVERSABILA Si chiar DERIVABILA. Dar intr-o MULTIME Asta s-a aflat Si s-au indignat C-ale lor cuvinte Intrec orice LIMITE. Dar de la f(0)-ncoace Unui PUNCT nu-i place Sa mai stea-n MULTIME Si de treaba a se tine. BIJECTIVA se-n! treba : − PUNCTUL asta ce-o avea? Si se duse Si ii spuse : − Draga PUNCTULETUL meu Ce rau,oare ,iti fac eu, Sau nu-ti place poate C-ai COORDONATE NATURALE toate? Vrei sa stai mai jos Crezi ca-i mai frumos ? Nu vrei un` te-am pus Vrei cumva mai sus? − Draga BIJECTIVA Eu chiar dimpotriva, Ma simt foarte bine Dar e rau de tine! Cand o sa-nsereze, Vor sa te-ANULEZE Functia INJECTIVA Si cea SURJECTIVA. − Daca s-o-ntampla De m-or ANULA Sa ma-ngropi in zori In CAMP DE VECTORI Intr-o VECINATATE Pe-aici pe-aproape Sau chiar in MULTIME Sa fiti tot cu mine. Iar la cap sa-mi pui CALCUL INTEGRAL Ori un MANUAL Sau poate-un TRATAT Cat mai inspirat Si de l-or citi Isi vor aminti Cei ce au uitat Ca am existat Si voi fi propusa In SUBIECTE inclusa Pentru OLIMPIADA Sau BALCANIADA. Si-n loc de ANULAT Sa le spui curat C-am INTERSECTAT Mindrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE RADACINI REALE Si IMAGINARE Si ca am DARBOUX. Dar mai afla tu Ca de-oi intalni O SFERA batrana Cu un CERC de lana Prin SPATIU alergand Si la toti zicand : − Cine mi-a vazut Sau mi-a cunoscut O FUNCTIE - AFINA Cu o PANTA lina Bine DEFINITA Si NEMARGINITA ? Sa te-nduri de ea Si sa-i spui asa : C-am INTERSECTAT Mandrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE Radacini COMPLEXE Si ca am DARBOUX. Dar nu-i spune tu De cele REALE Ca de-i povesti Mult ai s-o mahnesti Si va sti de-ndat Ca m-au ANULAT. Si inca te mai rog Ca-ntre colegi buni Tot ce am avut Tu sa le aduni Sa le scoti din SPATIUL Cu trei DIMENSIUNI, Iar tu dragul meu Sa te INTEGREZI Sa te ANEXEZI La alta MULTIME Ca-i greu fara mine Dar iti va fi bine Si vei rezista, cat va EXISTA MATEMATICA !
i sin Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pe-un picior de PLAN EUCLIDIAN Iata vin in cale TRANSLATAND la vale, Trei MULTIMI de PUNCTE Toate trei DISJUNCTE De FUNCTII pazite Toate diferite. Ele sunt tot trei : Una-i INJECTIVA, Alta-i BIJECTIVA, Si-alta-i SURJECTIVA. Iar cea INJECTIVA Si cea SURJECTIVA, Mari se vorbira Si se sfatuira Sa ramana treze Pana-o sa-nsereze Si s-o ANULEZE Pe cea BIJECTIVA, C-are PRIMITIVA Si ASIMPTOTE multe Cate si mai cate, Ca e INVERSABILA Si chiar DERIVABILA. Dar intr-o MULTIME Asta s-a aflat Si s-au indignat C-ale lor cuvinte Intrec orice LIMITE. Dar de la f(0)-ncoace Unui PUNCT nu-i place Sa mai stea-n MULTIME Si de treaba a se tine. BIJECTIVA se-n! treba : − PUNCTUL asta ce-o avea? Si se duse Si ii spuse : − Draga PUNCTULETUL meu Ce rau,oare ,iti fac eu, Sau nu-ti place poate C-ai COORDONATE NATURALE toate? Vrei sa stai mai jos Crezi ca-i mai frumos ? Nu vrei un` te-am pus Vrei cumva mai sus? − Draga BIJECTIVA Eu chiar dimpotriva, Ma simt foarte bine Dar e rau de tine! Cand o sa-nsereze, Vor sa te-ANULEZE Functia INJECTIVA Si cea SURJECTIVA. − Daca s-o-ntampla De m-or ANULA Sa ma-ngropi in zori In CAMP DE VECTORI Intr-o VECINATATE Pe-aici pe-aproape Sau chiar in MULTIME Sa fiti tot cu mine. Iar la cap sa-mi pui CALCUL INTEGRAL Ori un MANUAL Sau poate-un TRATAT Cat mai inspirat Si de l-or citi Isi vor aminti Cei ce au uitat Ca am existat Si voi fi propusa In SUBIECTE inclusa Pentru OLIMPIADA Sau BALCANIADA. Si-n loc de ANULAT Sa le spui curat C-am INTERSECTAT Mindrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE RADACINI REALE Si IMAGINARE Si ca am DARBOUX. Dar mai afla tu Ca de-oi intalni O SFERA batrana Cu un CERC de lana Prin SPATIU alergand Si la toti zicand : − Cine mi-a vazut Sau mi-a cunoscut O FUNCTIE - AFINA Cu o PANTA lina Bine DEFINITA Si NEMARGINITA ? Sa te-nduri de ea Si sa-i spui asa : C-am INTERSECTAT Mandrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE Radacini COMPLEXE Si ca am DARBOUX. Dar nu-i spune tu De cele REALE Ca de-i povesti Mult ai s-o mahnesti Si va sti de-ndat Ca m-au ANULAT. Si inca te mai rog Ca-ntre colegi buni Tot ce am avut Tu sa le aduni Sa le scoti din SPATIUL Cu trei DIMENSIUNI, Iar tu dragul meu Sa te INTEGREZI Sa te ANEXEZI La alta MULTIME Ca-i greu fara mine Dar iti va fi bine Si vei rezista, cat va EXISTA MATEMATICA !ok
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 What?s the difference between white fairytales and black fairytales?Answer: White fairy tales start, “Once upon a time?”. Black fairytales start, “Yo, you motherfuckers ain?t gonna believe this shit?”
Spiky2013 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Papagalul cu limuzina, bani o grămada, se duce intr-o zi la vulpoaică si ii spune: − Fă, iti dau tot ce vrei numai sa te f*t si eu o dată " la care vulpoaica raspunde cu ignoranta − NU! Innebuneste papagalul, vine a doua zi ,a treia zi tot nimic, suparat se duce la măgar si ii spune ca nu reuseste sa o fu*a si el pe vulpoaica . Se enerveaza măgarul si se duce la vulpoaică, bate cu pumnii in usă, rupe usa, se duce măgarul si o fu*e pe vulpoaică. Morala: Daca nu merge cu papagalu, fii măgar.
i sin Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Papagalul cu limuzina, bani o grămada, se duce intr-o zi la vulpoaică si ii spune: − Fă, iti dau tot ce vrei numai sa te f*t si eu o dată " la care vulpoaica raspunde cu ignoranta − NU! Innebuneste papagalul, vine a doua zi ,a treia zi tot nimic, suparat se duce la măgar si ii spune ca nu reuseste sa o fu*a si el pe vulpoaica . Se enerveaza măgarul si se duce la vulpoaică, bate cu pumnii in usă, rupe usa, se duce măgarul si o fu*e pe vulpoaică. Morala: Daca nu merge cu papagalu, fii măgar. #-o
Spiky2013 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O tipa la dentist. Suna telefonul ei, nu respunde nimeni. In 5 min suna mobilul din nou, iarasi nu raspunde nimeni. A treia ora incepe sa sune, doctorul enervat raspunde: − Alo? Cine este? − Sunt sotul doamnei, si tu cine esti? Unde e nevasta mea? Da-mi-o la telefon! − Scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta 5 min, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok?:rofl1:
L3x@ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Hello :D!E cineva pe sm? Sa stiu daca ma conectez :-/ (mess de caca-maca).
Narcisa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ba pac pac..respecta'ma ca sunt mai mare ca tine :>