Guest MinimaLove Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Lazar: AIM Address eu: habar n-am Lazar: luci stii ce inseamna? eu: e ceva care n-are legatura cu tine eu: ca yahoo eu: msn eu: alea alea eu: skype Lazar: aha eu: ceva ce n-ai tu eu: Lazar: ICQ Number Lazar: da asta? eu: aia nu stiu eu: nu te intereseaza alea ma eu: daca cumva completezi ceva Lazar: da Lazar: mersi Lazar: Lazar: Website: eu: n-ai Lazar: aicea pot sa pun hi5 ? Lazar: aha Lazar: ok eu: eu: da Lazar: ) Lazar: la location romania nu? Lazar: sau valcea Lazar: ? eu: pai depinde daca iti cere orasul sau nu Lazar: Location: Lazar: atat eu: ziceam mai incolo eu: iti mai cere orasu pe undeva? Lazar: nu eu: nu conteaza eu: pune bagdad Lazar: Lazar: ok Lazar: Interests: Lazar: asta ce e? eu: ce te intereseaza pe tine Lazar: moneyy eu: eu: asa niezo ma :)) unde ii gasesti frate
Guest Kamikaze Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Lazar: Interests:Lazar: asta ce e?eu: ce te intereseaza pe tineLazar: moneyyasta-i partea mea favorita :D