Guest Kamikaze Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 vreau sa beau, vreau sa beau cu cartile pe fataaaa ca si cand ar fiiiii ultima zi din viataaaa
Spiky2013 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 uraaaaaaaaaaaaa mergeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDddddd ba c boon soont B)
Guest Kamikaze Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Lazar: AIM Addresseu: habar n-amLazar: luci stii ce inseamna?eu: e ceva care n-are legatura cu tineeu: ca yahooeu: msneu: alea aleaeu: skypeLazar: ahaeu: ceva ce n-ai tueu: Lazar: ICQ NumberLazar: da asta?eu: aia nu stiueu: nu te intereseaza alea maeu: daca cumva completezi cevaLazar: daLazar: mersiLazar: Lazar: Website:eu: n-aiLazar: aicea pot sa pun hi5 ?Lazar: ahaLazar: okeu: eu: daLazar: )Lazar: la location romania nu?Lazar: sau valceaLazar: ?eu: pai depinde daca iti cere orasul sau nuLazar: Location:Lazar: atateu: ziceam mai incoloeu: iti mai cere orasu pe undeva?Lazar: nueu: nu conteazaeu: pune bagdadLazar: Lazar: okLazar: Interests:Lazar: asta ce e?eu: ce te intereseaza pe tineLazar: moneyyeu: eu: asaniezo ma :))