i sin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :cool2:NOT CUUUUULcare aveti un window mode ?o.o
i sin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 omg numai nobi pe zhyper :\ ma chinui si eu sa dau rr si hopa vin astia cu pk #-o
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Armata piticilor turbati mi-au rapit prietenul imaginar , dragul meu Tractor, si acum ma urmaresc....aveti grija, piticii sunt peste tot, vor sa invadeze lumea..... :|
i sin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 lasa serverul ala si haide aici :)daca dai zen :> Armata piticilor turbati mi-au rapit prietenul imaginar , dragul meu Tractor, si acum ma urmaresc....aveti grija, piticii sunt peste tot, vor sa invadeze lumea..... :|wuat? :blink:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 daca dai zen :> wuat? :blink:Sunt peste tot, sub pat, dupa frigider, in cosul de rufe murdare, in pungile de pufuleti, in copaci, sub birou, dupa bujii, in metrou, soferi pe vidanja, etc. SUNT PESTE TOT !!!!!Nu mai scap de ei, vor sa cucereasca lumea si sa ne puna imparat un iepure !!!!Sa fugiiimmmmmmmmmmmm
_Deza Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 neatavedeti ca va ajung vecinii :Dnu cred,il avem pe spiky :>
i sin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Sunt peste tot, sub pat, dupa frigider, in cosul de rufe murdare, in pungile de pufuleti, in copaci, sub birou, dupa bujii, in metrou, soferi pe vidanja, etc. SUNT PESTE TOT !!!!!Nu mai scap de ei, vor sa cucereasca lumea si sa ne puna imparat un iepure !!!!Sa fugiiimmmmmmmmmmmmLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLpai sa fugim atunci omfggggg , hai sa il lasam pe dezza ca momeala@SAU PE NARCI
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLpai sa fugim atunci omfggggg , hai sa il lasam pe dezza ca momealaEu fug de 3 zile insa tot sunt in urma mea .... cred ca il vor pe spiky !!!! ... (am uitat sa precizez ca sunt pitici gay)Sa fugiiiimmmmmmmmmmmmmm :despair: :despair: :despair: :despair:
i sin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Eu fug de 3 zile insa tot sunt in urma mea .... cred ca il vor pe spiky !!!! ... (am uitat sa precizez ca sunt pitici gay)Sa fugiiiimmmmmmmmmmmmmm :despair: :despair: :despair: :despair:lets ruuuuuuuuuuuuun:despair:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 lets ruuuuuuuuuuuuun:despair:Hai si voi nu mai stati, piticii sunt rai !!!!Lasati bunica, frigiderul si cutia de margarina, sa fugiiiiimmmmmmmm!!! :despair: :despair: :despair: