Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

boreeeed tre sa-mi iau costum >.<

da caţ zâc eu cum sa-l iei

Posted

faci nooonta si nu ma chemi ? :o

bal da absolvire al unei facultati de kkt ma ^_^ , tre sa ne imbracam mai elegant sa aibe facultate pe ce se kk intelegi? ^_^

da caţ zâc eu cum sa-l iei

sau nu xD

Guest Kamikaze
Posted

toata lumea isi face acu char Athene si Athenelol . Am vazut pe site-ul acela, are un link catre armory, si am vazut si filmuletul in care au luat ban ca-l ajutau pe Darius sa faca 80 cu mob-tagging si era tot pe holy pala Athenelo)l.

ce? :))

Posted

Are pe site-ul ala "al lui" link catre charul din armory, si in plus am vazut filmuletul in care exploatau chestia cu mobtagging si apare GM-ul langa ei si le zice ca vor lua ban. Si atunci era pe un holy pala Athenel(ol.

Guest Kamikaze
Posted

Are pe site-ul ala "al lui" link catre charul din armory, si in plus am vazut filmuletul in care exploatau chestia cu mobtagging si apare GM-ul langa ei si le zice ca vor lua ban. Si atunci era pe un holy pala Athenel(ol.

nu, n-ai inteles... :))

nu stiu ce-i aia armory la wow, nu stiu ce e mobtagging, nu stiu ce e holy pala, n-am jucat in viata mea wow

Guest Kamikaze
Posted

omg u suck =))

click me

Posted

nu, n-ai inteles... :))

nu stiu ce-i aia armory la wow, nu stiu ce e mobtagging, nu stiu ce e holy pala, n-am jucat in viata mea wow

armory la wow, e wowarmory ala unde iti arata ce iteme ai pe caracter etc ^_^

mobtagging e o chestiee... in general cand omori mobi xp se imparte la tot party-ul... insa poti face o smecherie... intrii in instanta, si la fiecare mob omorat faci urmatoarea chestie: iesi din party, ataci mobul, ii faci nitel dmg, apoi partyul il omoara si tu iei tot xp-ul de pe mob (party-ul nu ia nimic), si asa cresti mai rpd, de aia au luat aia ban, ca cica asta e considerat exploit. desi au intrebat un GM, inainte sa faca asta, si ala le-a zis ca ar fi ok, si ca este doar o miscare ingenioasa de a profita de mecanica jocului.

holy pala = paladin, specced pe holy...adica la talente din cele 3 tree-uri are bagate punctele la holy -_-

xDDDDddd

omg u suck =))

"Warlocks train demons. Hunters train pets. Pro gamers train bitches. "

:rofl1:

:rofl1: pro gamers roll rogues B)

Guest Kamikaze
Posted

nebunie ma, nebunie :o

fuckkkkkkkk, vreau acolo

Guest Kamikaze
Posted

^ are dreptate

Guest FerFe
Posted

nea manele powa

Guest FerFe
Posted

neata

neata a fost cand mam trezit eu :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...