Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

role? :)) ultima oara cand am vz un burtos pe role am ras cu lacrimi ca numa pe jos statea :))

rofl.. nu-s burtos, am burta cat sa nu se vada ciucalata :rofl1:

Ulatilol nu ma' ladeji de bultoshi....

1.85 , 86 kg :bananadance2:

Nu mananc dupa 6....pana la 6 si 5min :bananadance2:

Spike pe role ? Wtf =))

sunt PRO :> bine, adevarata mea pasiune sunt patinele :wub: dar in lipsa de patinoare pe perioada verii in buc, am dat-o si pe role xD

Posted

sunt PRO :> bine, adevarata mea pasiune sunt patinele :wub: dar in lipsa de patinoare pe perioada verii in buc, am dat-o si pe role xD

gay :|

Posted

da, e mai misto pe patine, dar prefer rolele ca ma plimb pe unde vreau :D nu in cerc precum caii la dresaj

Posted

da, e mai misto pe patine, dar prefer rolele ca ma plimb pe unde vreau :D nu in cerc precum caii la dresaj

uhm...depinde... cum te dai... eu la patine numai in cerc nu ma dau :rofl1: de obicei ma duc in mijloc si o dau pe show off.... bine... eu merg de obicei la lia manoliu, acolo e mare patinoarul si nu ff aglomerat :) iar daca merg in cerc... merg rpd si fac slalom printre noobi -_- am fost si cu Masacru dude de pe aici de pe lm la lia odata :))

Posted

uhm...depinde... cum te dai... eu la patine numai in cerc nu ma dau :rofl1: de obicei ma duc in mijloc si o dau pe show off.... bine... eu merg de obicei la lia manoliu, acolo e mare patinoarul si nu ff aglomerat :) iar daca merg in cerc... merg rpd si fac slalom printre noobi -_- am fost si cu Masacru dude de pe aici de pe lm la lia odata :))

si v-ati plimbat de mana?ce romantic :wub: 8->

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...