Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

adica atletica in principiu cu putina burtica sa se potriveasca cu ochelarii de soare cocalaristici ce-i posed -_- dar incercam sa scapam de ea, sa facem ciucalata din sunca practicand diverse sporturi cum ar fi: wow, somn, pizza -_- .. aa pardon...role si inot :rolleyes:

Posted

dc oare eram sigura ca pupak va comenta ceva gen: "=P~" la masina aia? :))

muzica buey muzica, nu masina :P poi ce naiba, e doar un ferrari :rofl2:

Posted

muzica buey muzica, nu masina :P poi ce naiba, e doar un ferrari :rofl2:

am facut o poza l;a un ferrari in milano -_- singurul pe care l-am vazut intr-o saptamana :/

hai noapte buna. maine zi incarca la munca... din nou -.- de cand am venit in vacanta muncesc in draci, abia mai am timp de pauza de masa si de fusball -_- btw http://quickscan.bitdefender.com/ my last work -.- saptamana asta il polish-ez xD

Guest ^alexa^
Posted

0aCI7Nh02YM

si originalul

j0FP1Y7Cuq0

:wub:

Posted

adica atletica in principiu cu putina burtica sa se potriveasca cu ochelarii de soare cocalaristici ce-i posed -_- dar incercam sa scapam de ea, sa facem ciucalata din sunca practicand diverse sporturi cum ar fi: wow, somn, pizza -_- .. aa pardon...role si inot :rolleyes:

role? :)) ultima oara cand am vz un burtos pe role am ras cu lacrimi ca numa pe jos statea :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ulatilol nu ma' ladeji de bultoshi....

1.85 , 86 kg :bananadance2:

Nu mananc dupa 6....pana la 6 si 5min :bananadance2:

Spike pe role ? Wtf =))

Posted

tt-Z3UfwjKI&feature=SeriesPlayList&p=F0340C491D985DDE&playnext=7&playnext_from=SPL

-eOYXtSagT8&feature=SeriesPlayList&p=F0340C491D985DDE&playnext=8&playnext_from=SPL

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...