Lucian Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nu cred :unsure:hai ca tre s-o stii <_<sunt ele si se plimba prin desert pe un drum drept cu o masina si vin unii si se iau la intrecere cu ele. apoi ii pacaleste si aia ajung sa intre in...nu mai stiu ce, o rulota parca :unsure:
_alexa_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :unsure: suna cunoscut.... dar nu o mai stiu :unsure: oelfa la fel am avut si eu probl :D si pana n-am reinstalat browseru n-am rezolvat-o
Guest OELFA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ce n-ai? :|sunet..la pc... ceva cu soundmaxu' ... si nu-l mai pot instala :-?? all cry with me plix :crybaby:
Guest Kamikaze Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 lasati-o pe laura, ajutati-ma pe mine cu melodia :crybaby:
Spiky2013 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 sunet..la pc... ceva cu soundmaxu' ... si nu-l mai pot instala :-?? all cry with me plix :crybaby:lol banal xDlololol lady gaga e un fel de naomy :o
Guest OELFA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 lololol lady gaga e un fel de naomy :onaomi n-are boobs :unsure: