Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cumpar roaba. :> Astept oferte si propuneri. :bananadance2: Rog seriozitate :tiphat:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cumpar cadane. :>Il vand eu pe Tavy :>
Stefan^MG Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sal as vrea si eu sa fac o cerere sa intru la voi in guild scz daca nu am facut`o unde trebuie :"> joc zilnic am sm in joc ( Stefan^SM ) :tiphat: ms
_alexa_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sal as vrea si eu sa fac o cerere sa intru la voi in guild scz daca nu am facut`o unde trebuie :"> joc zilnic am sm in joc ( Stefan^SM ) :tiphat: msaici o sa-ti raspunda rhazek sau pupak :D ei se ocupa
Stefan^MG Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 O sa astept atunci pana va intra unul din ei pe forum spor la liniutze :tiphat:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 donenu mai am avatar :|Sa moara pisica lu' tataie nu stiu nimic :whistle: Eu l-am cumparat din Obor :whistle: