Lucian Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Morron :-??!ok, iar devii neamuzantasi mai si scrii gresit :))
lixandra Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ok, iar devii neamuzantasi mai si scrii gresit :))Stai ca fac banner cu "greseala". Center, tile sau right / left?
i sin Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Stai ca fac banner cu "buzele". Center, tile sau right / left?ok...
Lucian Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Center, tile sau right / left?how about you get the fuck out? bolduit si cu majuscule, desigur
i sin Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 auuuuuuuuuusor fa ca iese ruller din ea :rofl2:personalitatea , desigur
lixandra Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Promiti ca folosesti partea neascutita a cutitului?
i sin Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Promiti ca folosesti partea neascutita a cutitului?ingeras , de ce te agiti ? :hug:
lixandra Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Vad ca va bagati unghia in gat ca am intrat in Sicily :(. Am zis sa nu fiu rea si macar sa folositi partea neascutita cand va mutilati sau ce va faceti voi :-??.Hai nb -_-!
Lucian Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Vad ca va bagati unghia in gat ca am intrat in Sicily :(. Am zis sa nu fiu rea si macar sa folositi partea neascutita cand va mutilati sau ce va faceti voi :-??.Hai nb -_-!nu te mai flata, nu dau 2 lei pe faptul ca ai intrat in guild. n-am mai jucat mu de-un veac. faza e ca-ti faci simtita prezenta pe forum. stii ca ma iau de tine in orice topic oricum :)
rhazek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 certati-va si voi prin alte topicuri :))si lexa...nu le scoate lor ochii ca ai intrat, si luci are un cuvant de spus dar credeam ca puteti sa va ocoliti 8-|
i sin Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Vad ca va bagati unghia in gat ca am intrat in Sicily :(. Am zis sa nu fiu rea si macar sa folositi partea neascutita cand va mutilati sau ce va faceti voi :-??.Hai nb -_-!...chiar ca nu dau 2 bani :rofl2:Hai pa -_-!@hop si razec :)
_alexa_ Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 alo alo :| asa stiti voi sa vb? cu PA FA? sau cum naiba scria mai sus??bine :) me out 2. nu mai joc pe link, m-am saturat de agresivitaea asta in comportamentul vostru :) http://img442.imageshack.us/img442/2035/screen080301500000.jpgsunt certuri mai vechi? sau ce??o seara placuta... eu doar o sa va citesc d-acum, nu va mai zic nimic :)
Lancelot Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :-? nu stricati bre orice topic pentur micile animozitati dintre voisau marile :) incercati totusi cu pm-ul sau cu mess-ul
Lucian Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :-? nu stricati bre orice topic pentur micile animozitati dintre voisau marile :) incercati totusi cu pm-ul sau cu mess-ulce? n-o suport, n-o suport -_-
Fury Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VR9SJckberc...feature=relatedtipa din video a invatat langa clasa mea in liceu -_-buna buna , ce o arde :))))1:38 : http://www.youtube.com/watch?v=-0xoJB5wWBo parazitii rullez -_-#seara