<Pupak> Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 deza stie sa injure ma =))))))))#$%^&*($%^& ta pana te fac bozgor :) ca tot iti plac tie astianoi nu mai avem ce discuta, clar, ok?pastreaza distantza
Guest OELFA Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ce-i pe-aici :| :hug: everybody huuuuug mare pentru Narci siiiiiii un sut pentru kidu' aka Pate care vad ca face prostii nesupravegheat :slap: ce mai faceti? toata lumea mai joaca?
Lamborghini Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ce-i pe-aici :| :hug: everybody huuuuug mare pentru Narci siiiiiii un sut pentru kidu' aka Pate care vad ca face prostii nesupravegheat :slap: ce mai faceti? toata lumea mai joaca?hi laura :hug:
i sin Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ce-i pe-aici :| :hug: everybody huuuuug mare pentru Narci siiiiiii un sut pentru kidu' aka Pate care vad ca face prostii nesupravegheat :slap: ce mai faceti? toata lumea mai joaca?NU E VINA MEA :(:hug: momma
Guest OELFA Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 hi laura :hug: :hug: NU E VINA MEA :(:hug: momma :hug: am vazut ce-ai scris mai sus, nu asa te-am educat :slap: