Spiky2013 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 mie a zis ca-mi da o bere daca postez aici, voua v-a promist ceva? sau doar eu cu valoarea mea de valoros ce sunt, ca doar am valoare.. doar mie mi-a zis ca-mi da o bere daca postez aici? :rofl1:
~megan~ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Salutare ppl :) bd trecut asta a fost my first guild :)
~megan~ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 hi meganHi!Haha deza am facut atatea waruri cand eram boraci si la full nu am apucat deloc sa ne masuram fortele :|
_Deza Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hi!Haha deza am facut atatea waruri cand eram boraci si la full nu am apucat deloc sa ne masuram fortele :|poate ii mai da drumu =))hai pe s1,ne razboim sm vs sm B)
~megan~ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 poate ii mai da drumu =))hai pe s1,ne razboim sm vs sm B)Pai o sa ma apuc si eu dar mai astept putin sa mai creasca lumea,ca m-am chinuit destul pe db trecut :-jhmm si nu cred ca imi fac tot sm.. :-??De dat drumu.... e ca si cum mi-ai zice ca il baga iara pe Becali la puscarie...
Spiky2013 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hi!Haha deza am facut atatea waruri cand eram boraci si la full nu am apucat deloc sa ne masuram fortele :|deza e nob, il bati oricum oricand; pun pariu ca-l rupeai cand erati boraci -_-
Catalyn_00 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Pai o sa ma apuc si eu dar mai astept putin sa mai creasca lumea,ca m-am chinuit destul pe db trecut :-jhmm si nu cred ca imi fac tot sm.. :-??De dat drumu.... e ca si cum mi-ai zice ca il baga iara pe Becali la puscarie...sau cum ai zice ca eu n-o sa mai beau bere...
~megan~ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ee nu zic nimic sa va zica deza :Dam fost primu si singurul sm care a batuto pe deza daca nu ma insel :-??nu prea aveam nas la sm/elf pe db trecut...Hmm dar am facut si cu amandoi de jucau pe buff..acelasi rezultat :D
Spiky2013 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a batuto pe deza daca nu ma insel :-??CORECT! imi place cum gandesti! :>
~megan~ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 CORECT! imi place cum gandesti! :>ups deza e tipu? si narci e fata :D de cand nu am mai jucat sau activat pe forum...cer indurare :))sau nu asta ai vrut sa subliniezi?
Spiky2013 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ups deza e tipu? si narci e fata :D de cand nu am mai jucat sau activat pe forum...cer indurare :))sau nu asta ai vrut sa subliniezi?nu nu nu asta, ai zis bine xD deza e fata si narci e fata. deza e cea mai buna prietena a lu` narci.. cam asa sta treaba :) adica uita-te si tu...dezA, se termina in A,, ca la numele fetelor xD
_Deza Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ups deza e tipu? si narci e fata :D de cand nu am mai jucat sau activat pe forum...cer indurare :))sau nu asta ai vrut sa subliniezi?da,eu sunt tipul =)))a fost defapt primul char care m'a batut la war,singurul sm..i hate him <_<spiky,iti dau o guma,go play wow or smth
<Pupak> Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 bara up :|@nu, nu am gresit, bara am scris in loc de lvl :P