Lucian Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 n'are deloc dreptate.cu ce e mai prejos un negru decat noi?cu nik nu?el e om si noi suntem oameni,are drepturi la fel ca noi.asa cum zice redusu' ala ''ciori''.nu stie decat sa se uite la musulmani,cioroi etc...la ai lui nu se uita cum sunt...''unii din ei''.daca nici ala nu e rasist atunci s'a terminat lumea.bine, e un pic rasist pentru felul in care se adreseaza, dar in unele privinte are dreptate. unele rase chiar stiu doar sa faca rau celor ce sunt diferiti fata de eiadica...ma uit la tigani cum ies de la scoala seara si de fiecare data se gaseste vreunu sa arda un pumn in bot vreunui trecator roman si sa fuga injurand...apoi sunt numit rasist pentru ca l-am condamnat pentru ce a facut. e bine?am un prieten care e inchis la jilava fiindca s-au luat de el 2 (si fii atent) baietasi de culoare neagra de printr-o tara in care majoritara e rasa negrilor cand doar isi vedea de drum si se intorcea acasa. i-a batut pe amandoi de le-au sarit capacele si a picat vinovat. e bine?e foarte simplu, eu de fapt nu condamn o rasa intreaga cat condamn actiunile fiecaruia in parte, dar pur si simplu rasele in general nu trebuie amestecate fiindca gandesc diferit si se comporta diferit, iar asta duce mereu la conflicte. fiecare rasa e buna si trebuia tratata cu respect, dar doar cand se afla la locul eicand aduci dintr-o data 50 de milioane de persoane de pe un continent in care se bat pentru o bucata de os si ii pui in tari ca spania, germania, franta si anglia, pai te astepti sa fie bine?bine, sunt si exceptii, asta trebuie recunoscut, dar nu prea in randul persoanelor ce ieri dormeau 8 intr-un pat si azi iau mai multi bani cu fiecare copil nascut. diferentele culturale trebuie sa fie mici daca vreti sa mearga amestecarea asta
_alexa_ Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 bine, sunt si exceptii, asta trebuie recunoscutexceptii care confirma regula.cine se plange de rasismul unuia sau altuia ar fi bine sa deschida ochii in jurul luinu te nasti rasist, dar devi unul foarte usor
Lucian Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 exceptii care confirma regula.cine se plange de rasismul unuia sau altuia ar fi bine sa deschida ochii in jurul luinu te nasti rasist, dar devi unul foarte usorcam asa ceva. eu daca ma uit cum albul bate negrul din cauza culorii pielii si apoi vad negrul cum bate albul fiindca in tara lui a fost invatat ca e perfect legal sa te razbuni, iar apoi imi doresc ca negrul sa paraseasca tara fiindca e mai bine sa nu-i amesteci deloc, sunt rasist?sunt unii de nu condamna rasa, condamna amestecarea lor fiindca stiu consecinteleadica serios, voi vedeti ca ma inteleg bine cu pupak da? nu am nici macar o celula rasista in tot corpul, dar stiu ca sunt romani in tara asta de l-ar bate crunt daca ar sti ca nu e roman pur. iar eu, daca as vedea ca s-ar intampla asta, sincer as prefera ca el sa nu mai fi venit de la bun inceput aicinu e bine sa amesteci 2 culturi dintr-o data fiindca iese taraboi. vina nu conteaza a cui e, dar e de la sine inteles ca fiecare ar trebui sa stea langa ai lui. nu toata lumea accepta sa zicem ca femeile sa poarte hijabul acela sau cum se numeste atata timp cat se afla la noi in tara, dar asta nu ne face rasisti, ne face diferiti
Lucian Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 votati`ma :D :D :D xDpot sa pun si eu melodie? :lol: :lol: :lol: :lol:
bunny Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 votati`ma :D :D :D xDmi-am facut cont dar nu pot sa vad forumul. o_O tre sa ma bage vreun administrator intr-o grupa anume, sau? :-??
Lucian Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 mi-am facut cont dar nu pot sa vad forumul. o_O tre sa ma bage vreun administrator intr-o grupa anume, sau? :-??tre guild member cica
bunny Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 oh...thats kinda...oOsi daca vrea cineva sa faca cerere pt guild, unde posteaza? :-??
Lucian Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 oh...thats kinda...oOsi daca vrea cineva sa faca cerere pt guild, unde posteaza? :-??iti tre guild member status ca sa intri acolo nabca sa intri in restul forum-ului nu-ti tre decat cont
bunny Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 pai am cont, dar nu vad nicio sectiune =)This board has no forums :sef:
rhazek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 pai am cont, dar nu vad nicio sectiune =) This board has no forums :sef: tre sa-ti activeze un moderator contu parca =))