Narcisa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 azi vorbeam cu cineva de old players...D_Geo, Bladev, TiberiuC, FlaviuxXx (sau cum avea :D ), DarkFaust,0rion, Ragnarock, munte, Jhee.... ce vremuri...dexoi ;X
_Deza Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 FlaviusxXxti-as face o liste maaaare de "batrani",dar mi-e lene :D
Gunnar Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 azi mi'am adus aminte de old players...D_Geo, Bladev, TiberiuC, FlaviuxXx (sau cum avea :D ), DarkFaust,0rion, Ragnarock, munte, Jhee....era si Esc@pe cu noi cu TORINO...pe atunci jucam eu cu bladevvvechiul Zzbumi...era si Esc@pe cu noi cu TORINO...pe atunci jucam eu cu bladevv.....eu am dat ultimile 15 rr lu bladevv si l-am facut full...ce vremuri ce war-uri :(
Lucian Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 DarkFaust, munte, Jhee....naspetifaust ala parca era mg. cel mai batut in cap om
Gunnar Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ce-l mai fugaream pe munte prin arena :P ...apoi a crescut si el #-o
Narcisa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 FlaviusxXxti-as face o liste maaaare de "batrani",dar mi-e lene :D fa fa :D vechiul Zzbumi...era si Esc@pe cu noi cu TORINO...pe atunci jucam eu cu bladevv.....eu am dat ultimile 15 rr lu bladevv si l-am facut full...ce vremuri ce war-uri :( contu' lu' bladevv il aveau si XX_L si DarkFaust ...siiiiiii D_Geo (parca) naspetifaust ala parca era mg. cel mai batut in cap om e varmiu :))
Gunnar Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 contu' lu' bladevv il aveau si XX_L si DarkFaust ...siiiiiii D_Geo (parca)doar eu cu D_Geo il aveam....l-am facut full...apoi nu stiu ce a mai facut cu el...ca m-am lasat de tot
Narcisa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 oups :">cati ani are? te zic te zic :))21 mi-e lene :( iti zic in particular ;;) ooooooke ;;)sigur zici de old zohan...@geo n'a mai dat pe aici de un car de ani...era super baiatu...mi'e dor de munte :(
_Deza Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ok :">jnob :te zic te zic :))21 ooooooke ;;)sigur zici de old zohan...neh :kiss:
Narcisa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 WHY? imi canta manele in timp ce facea pk pe mine :))
Narcisa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 nici pk nu stia sa faca :Dpoate o fi undercover pe forum si citeste ce am scris :-s@si pe voi va "iubea" muntica ;;)
Lucian Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 nici pk nu stia sa faca :Dpoate o fi undercover pe forum si citeste ce am scris :-s@si pe voi va "iubea" muntica ;;)pentru mine devenise exasperantla inceput ma miram de ce, apoi ma enervam un pic, apoi deja nu mai era vorba de nervi ca luam pk ci de nervi ca ma plictisea intr-un mod iesit din comun
Narcisa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 cand l'am cunoscut pe dexi (m'a luat in party) ma pacalea ca stie sa faca paste...:))
Lucian Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 cand l'am cunoscut pe dexi (m'a luat in party) ma pacalea ca stie sa faca paste...:))pai stiu sa fac paste :-?carbonara si paste d-alea cu mazare