Lucian Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 mi-au dat 5 la romana si nu m-a lasat diriga sa fac contestatie -_-
MIRAje Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 mi-au dat 5 la romana si nu m-a lasat diriga sa fac contestatie -_-si media generala la bac cat e?
Lucian Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ok aflai si de ce nu m-a lasatlucrarea mea era de 9.10 dar aveam un semn distinct pe ea cica. si au zis mai bine sa-mi dea la limita decat s-o anuleze. dar semnul ala l-am facut fara sa vreau ca am scris putin mai sus numarul de pagini decat trebuia. nu eu trebuia sa scriu acolo si fericit ca terminasem lucrarea, m-am grabit cand a spus aia "trece aci numarul de pagini" -_-am media 8.58 acum. 3 de 10 si un 9.60 pentru nimic. a zis diriga sa nu ma mai bag la contestatie ca cine stie ce se intampla. desiiiiiii parca preferam sa-l dau in toamna si sa iau 9
MIRAje Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ok aflai si de ce nu m-a lasatlucrarea mea era de 9.10 dar aveam un semn distinct pe ea cica. si au zis mai bine sa-mi dea la limita decat s-o anuleze. dar semnul ala l-am facut fara sa vreau ca am scris putin mai sus numarul de pagini decat trebuia. nu eu trebuia sa scriu acolo si fericit ca terminasem lucrarea, m-am grabit cand a spus aia "trece aci numarul de pagini" -_-am media 8.58 acum. 3 de 10 si un 9.60 pentru nimic. a zis diriga sa nu ma mai bag la contestatie ca cine stie ce se intampla. desiiiiiii parca preferam sa-l dau in toamna si sa iau 9aha naspa ce ti s-a intamplat....
<Pupak> Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 alexa ....clar difera generatiile:)) poate iti plac aia MONOBROW ^_^ http://snarfd.com/wp-content/uploads/2007/12/bro-48.jpg :> sexyalexa asta stiu sigur ca o sa-ti placa :> http://i19.tinypic.com/34xos4x.jpgprimul e peste 30 :|restu sub 17 O.o
Lucian Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 e ingrozitor de prea ingrijit :)) oribilheeeeeeeeeeeeey <_<doar n-ai vrea sa arat ca astasi ma penseaza frumos, nu ca fatalaii <_<
ZapPy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 da s-a copiat nu gluma nu glumesti...unu care lucreaza la taicameu...ii la fara frecventa si are peste 30 ani o vrut sa dea si el bacu si are niste note....ala nu stie scrie corect romana ii cultura generala 0 si are 8 la mate 9.60 la geogra, 8.1 la cv materii prime...sper si la anu sa se poata..sa iau si io note decente :))
rhazek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 http://www.e-scoala.ro/divertisment/perle_...matematica.htmlahahaha =)))
_Deza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ok aflai si de ce nu m-a lasatlucrarea mea era de 9.10 dar aveam un semn distinct pe ea cica. si au zis mai bine sa-mi dea la limita decat s-o anuleze. dar semnul ala l-am facut fara sa vreau ca am scris putin mai sus numarul de pagini decat trebuia. nu eu trebuia sa scriu acolo si fericit ca terminasem lucrarea, m-am grabit cand a spus aia "trece aci numarul de pagini" -_-am media 8.58 acum. 3 de 10 si un 9.60 pentru nimic. a zis diriga sa nu ma mai bag la contestatie ca cine stie ce se intampla. desiiiiiii parca preferam sa-l dau in toamna si sa iau 9nasol banp sefoo oricum,vezi ce faci mai departe
The^Iceman Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 neatza...eu revin in 2,3 zile...am fugit la mare B-)...bft >:D<