Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

ok aflai si de ce nu m-a lasat

lucrarea mea era de 9.10 dar aveam un semn distinct pe ea cica. si au zis mai bine sa-mi dea la limita decat s-o anuleze. dar semnul ala l-am facut fara sa vreau ca am scris putin mai sus numarul de pagini decat trebuia. nu eu trebuia sa scriu acolo si fericit ca terminasem lucrarea, m-am grabit cand a spus aia "trece aci numarul de pagini" -_-

am media 8.58 acum. 3 de 10 si un 9.60 pentru nimic. a zis diriga sa nu ma mai bag la contestatie ca cine stie ce se intampla. desiiiiiii parca preferam sa-l dau in toamna si sa iau 9

Posted

lucrarea mea era de 9.10 dar aveam un semn distinct pe ea cica. si au zis mai bine sa-mi dea la limita decat s-o anuleze. dar semnul ala l-am facut fara sa vreau ca am scris putin mai sus numarul de pagini decat trebuia. nu eu trebuia sa scriu acolo si fericit ca terminasem lucrarea, m-am grabit cand a spus aia "trece aci numarul de pagini" -_-

am media 8.58 acum. 3 de 10 si un 9.60 pentru nimic. a zis diriga sa nu ma mai bag la contestatie ca cine stie ce se intampla. desiiiiiii parca preferam sa-l dau in toamna si sa iau 9

aha naspa ce ti s-a intamplat....

Posted

da s-a copiat nu gluma

nu glumesti...unu care lucreaza la taicameu...ii la fara frecventa si are peste 30 ani o vrut sa dea si el bacu si are niste note....ala nu stie scrie corect romana ii cultura generala 0 si are 8 la mate 9.60 la geogra, 8.1 la cv materii prime...

sper si la anu sa se poata..sa iau si io note decente :))

Posted

nasol ba

np sefoo oricum,vezi ce faci mai departe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...