rhazek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 ts3 f@c1?rryesk oon nooob looolrhaz golyo....ajuta pe timon fasz sa dea rr :-w:)) asta fac <_<
_Deza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3987806
ZapPy Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3987806freza scurta...bleahh...par mediu/lung rulz :))
ZapPy Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 hai un sondaj...care prefera par lung si care par scurt...gen: ok is foarte multe interpretari aici...nu freza te face emo ci stilu...la noi ii invers. ma rog...hai cu pareri. legat de par ...intru la categoria emo ^_^ dar...ca stil...ca por si mov/negru/grialbastru :cool2: ...stie pupi...numa depresiv nu-s :) mi somn ca altfel as putea vorbi despre wannabes si dinastea cat vreti...c'ya maine sper sa vad pareri :)) btw prea multi prunci care la 11-12 ani se cred emo si arata penibil....si cand mai is si niste cocalari care scriu 2 litere mari 1 miK si dinastea <- ....miK !! :dooh: :hair: deja orice stil ai avea vin niste fraieri si il strica :sef:
Alex86 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 nu inteleg daca postezi aici sau acolo care-i diferenta :/nu mai merge in partea celalalta ^^ :> neata
_alexa_ Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :))@ zapy vin cu parereaeu nu suport barbatii mai frezati ca mine!! un barbat e frumos... mai barbat asa :D ok, ingrijit, dar cat se poate de masculin. Ori mie sincer (fara sa te superi pe mine, da? :D pls) generatia EMO, cu toate aspectele ei, mi se pare mai mult decat penibila. Incepand de la freze, haine & accesorii, si terminand cu machiajul. La fete... mai merge, asta in cazul in care merge in discoteca si nu la scoala. La baieti, scuza-ma ca zic: da-i oribil. Poate ca gandesc asa din cauza varstei, dar vei ajunge si tu aproape de 30 d ani si cand vei privi pozele tale din adolescenta mai mult ca sigur vei stramba din nas.Sper sa nu te superi pe mine! :D
ZapPy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 hou hou :)) nu fa confuzia...io am o freza chiar decenta doar cand merg asa la stilist ma tunde de obicei scurt :)) filat cu o forma si apoi..mda las ca fac odata poza calumea . Anyway ii vorba de generatie si io nu ma dau emo nu urmez curentu...si nu nu ma machiez. daca ii pana acolo is mai multe stiluri...comparatie uite genu de muzica rock-are mai multe ramuri. La fel si asta....problema ii ca la noi ii fix .... iar unde is cu adevarat aia....da n-am vrut sa folosesc termenu da ii 'scene kids' ....aia tind spre perfectiune, deloc depresivi, stil fain etc ^_^ so :Ddar ii si aia o parere...si again..FARA MACHIAJ! <_< si legat de scene...aia is iar o extrema..si cum io nu cad in extreme practic am stilu meu ...macar am unu ^_^legat de parerea ta rha....da...majoritatea is. Dar mereu exista exceptii...si cunosc cateeva :) si imi ajunge.Care cat ati luat la bac?
rhazek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 eh eu glumeam acolo, dar nici mie nu-mi plac astia facuti cu placa, vopsiti....cata... note? :D