Lucian Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :-? ?stai sa se pronunte rhazekdar ai grija sa nu stai langa el ca ii curg balele cand vorbeste
MIRAje Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 stai sa se pronunte rhazekdar ai grija sa nu stai langa el ca ii curg balele cand vorbeste=))@neatza paule :)
rhazek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 stai sa se pronunte rhazekdar ai grija sa nu stai langa el ca ii curg balele cand vorbestedoar stropesc :(cheto asl jpg aka date despre tine
Lucian Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 rhatzekRHATZEKcheto asl jpg aka date despre tineasa incep toti pedofilii -_-
Guest cheto91 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ma joc cat de mult pot mu:)) cami place ff mult joc 4fun am jucat 2 saptamani la inceput am avut o problema am fost plecat in italia akm am revenit si am inceput dinou am lvl 342 sunt bk deja iam cunoscut pe Noss si Greedusunt din craiova si ei la fel ca mn si vreau sa intru in g findca am vazut ca sunt de treaba :beer: akm uh decizi:Pam 18 ani si sunt din craiovasi imi place de nicoleta luciu:X:X:XX:
Guest Kamikaze Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 si imi place de nicoleta luciu:X:X:XX:ai votul meu
rhazek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 ma joc cat de mult pot mu:)) cami place ff mult joc 4fun am jucat 2 saptamani la inceput am avut o problema am fost plecat in italia akm am revenit si am inceput dinou am lvl 342 sunt bk deja iam cunoscut pe Noss si Greedusunt din craiova si ei la fel ca mn si vreau sa intru in g findca am vazut ca sunt de treaba :beer: akm uh decizi:Pam 18 ani si sunt din craiovasi imi place de nicoleta luciu:X:X:XX:n-am cazut toti de acord, deci nu
Guest Kamikaze Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 n-am cazut toti de acord, deci nuesti prea duuuuuuuuuuuurcheto, eu te invit sa mai stai pe aici la spam :D