_Deza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ok "violat" la modul de a baga-o inside u know that sh1t? :lol: pedofilie nu inseamna numai a face sex cu copilul, ci in general a-l agresa sexual.Si nu, din nou nu ai inteles; era ideea ca tu ar fi trebuit sa fi obisnuit cu kkturi de asta, ca oricine are 10 mil + euro nu are cum sa faca puscarie orice ar fi. Crezi ca in alte parti e altfel; mai ales cand vine vorba de "rege" si averea sa (pe care a cheltuit-o pe armate de avocati si pe cadouri).serios,nici pedofilie nu stiam ce inseamna nu?si totusi sunt in romania cativa cu milioane bune de euro care au facut puscarieo dam din cola-n fanta sau mi se pare?
Spiky2013 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Evan Chanlder, în numele fiului său Jordan Chandler, l-a dat în judecată pe Jackson pe motiv că s-ar fi sărutat, masturbat şi ar fi avut partide de sex oral cu băiatul sau în vârstă de 13 ani. Declaraţiile lui Jordan Chandler au conţinut şi o descriere amănunţită a organelor genitale ale vedetei pop. Mai mult, sora cântăreţului, La Toya Jackson, l-a acuzat pe fratele ei de pedofilie, declaraţie care a fost retrasă ulterior.michael jakson cred ca avea cateva miliarde :) deci isi permite ceva ceva nu? :)) tinand cont ca se dusesera cam toti... use google si vezi cate procese in care e acuzat de pedofilie a avut si toate detaliile si vei renunta la pasiunea asta oarba ptr un pedofil o_O unless o fi motivul tau in viata nu... ajungi si tu cineva, si cativa ani acolo te ocupi de cativa copii 4 fun, nu? ^_^ cum zicea unu`... au si ei nevoie de dragoste :lol:
_Deza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 care pasiune?de ce sa cred un necunoscut,care probabil vroia sa isi scoata niste bani si nu justitia,care a l-a declarat nevinovat?hai ca m-am lamurit si de tine din reply-ul tau...prea prost :)
Spiky2013 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 care pasiune?de ce sa cred un necunoscut,care probabil vroia sa isi scoata niste bani si nu justitia,care a l-a declarat nevinovat?un necunoscut?! adica 1?!?! :rofl1: haha. mda. gata nu mai am chef sa discut de pedofili ca incep sa-l si injur. :))
Guest RobertBK Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 asta e suparat ca a murit si nu a apucat sa il scape si lui odata de 2 -15 ori la maroniu :(
Lucian Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 asta mai imi trebuiaspiky, obi, de dragul meu asa, ca unii chiar n-au chef sa auda parerile voastre cand moare cineva apreciat, taceti in pula mea din gura?eu personal am tinut la muzica lui, la el ca persoana si cica noi ne cam cunoastem. aveti obraz?
Spiky2013 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 puneti la sig: admir un pedofil :rofl1: hai ca e clar ca nu prea mai am motive sa postez pe aici. maturizati-va plsssss. :bye: :-* Deja va vad precum niste isterice de alea la concert. whooooooooo michaeeeeellll :rofl1: poate va si udati daca mergeati la vreun concert de-al lui, asa un pedofil ca el :> :lol:
Lucian Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 tu chiar crezi ca eu l-am admirat pentru faptul ca ar fi fost pedofil?inca esti atat de prost incat sa critici tot ce apreciaza persoanele cu care socializezi zi de zi? ce naiba e in mintea ta?
_Deza Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 puneti la sig: admir un pedofil :rofl1: hai ca e clar ca nu prea mai am motive sa postez pe aici. maturizati-va plsssss. :bye: :-* Deja va vad precum niste isterice de alea la concert. whooooooooo michaeeeeellll :rofl1: poate va si udati daca mergeati la vreun concert de-al lui, asa un pedofil ca el :> :lol:degeaba ai 25 de ani daca mintea e tot la 12 :)
Dilut3D Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 http://head-hunters.forumer.ro/discutii-f1...i-gunit-t99.htm
Guest RobertBK Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 sta mai imi trebuiaspiky, obi, de dragul meu asa, ca unii chiar n-au chef sa auda parerile voastre cand moare cineva apreciat, taceti in pula mea din gura?scuipa si tu pula aia din gura #-ote cunosti intim cu maical :cool2: bv tie
Lucian Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 te cunosti intim cu maical :cool2: bv tieera vorba ca ma cunosc cu tine, nu cu el. dar e bine ca mai aflam si noi alaturi de cine ne petrecem timpul pe forum
Guest RobertBK Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 era vorba ca ma cunosc cu tine, nu cu el. dar e bine ca mai aflam si noi alaturi de cine ne petrecem timpul pe forumsincer nu cred ca iti petreci timpu cu mine pe forum :) de cunoscut crede-ma ca nu ne cunoastem :) timon da un pm cu nr tau de tel ... daca mai mergi la liberty :) sa bem o bere sa ne cunoastem :)
Lucian Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 sincer nu cred ca iti petreci timpu cu mine pe forum :) esti liber sa-ti gasesti alt topic in care sa postezi atunci
Guest RobertBK Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 esti liber sa-ti gasesti alt topic in care sa postezi atunci :error: a iesit barbatu din tine =))