Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest RobertBK
Posted

am aflat si eu din wow ca a murit... intrebau astia ce iteme au picat 8-|

=)) i-a picat nasu #-o

ce bine ca a murit :cool2: pedofilu a scapat usor :banghead: trebuia chinuit inainte sa moara :(

Posted

=)) i-a picat nasu #-o

ce bine ca a murit :cool2: pedofilu a scapat usor :banghead: trebuia chinuit inainte sa moara :(

ce legatura are asta cu cariera lui artistica? :|

esti..josnic

Guest RobertBK
Posted

esti..josnic

ba mai date-n plm de copil belit de maical gecson ca e a 3-a oara cand ma injosesti aiurea tu chiar o incerci aiurea cu mine

Posted

esti..josnic

eu zic ca a agresa sexual (etc.) un copil iti face praf toata cariera si tot ce ai realizat, nu?! clar e ca a murit ca un PEDOFIL, nu conteaza ca a avut numai 10 in clasa I sau mai stiu eu ce. era pedofil inainte de orice.

Posted

a murit,nu vad pe nicaieri :"hey,a murit pedofilul",ci "a murit regele"

pt mine si multi altii nu a murit ca un pedofil.

Posted

a murit,nu vad pe nicaieri :"hey,a murit pedofilul",ci "a murit regele"

pt mine si multi altii nu a murit ca un pedofil.

da, ptr fani a murit regele. ptr cei care sunt detasati de situatie si obiectivi, a murit un pedofil. Daca facea vreo 2-3 crime si 20 de ani de puscarie, tot regele murea?

Posted

da, ptr fani a murit regele. ptr cei care sunt detasati de situatie si obiectivi, a murit un pedofil. Daca facea vreo 2-3 crime si 20 de ani de puscarie, tot regele murea?

cand a murit freddie mercury,lumea a zis ca a murit un homosexual?

cica ziarele,televiziunile sunt obiective si detasate :rolleyes:

Posted

ma refeream strict la cariera artistica,e un exemplu perfect valabil

oricum nu ma astept sa ii dai cuiva vreodata dreptate asa ca mai bine inchei subiectul aici

Posted

da ma am inteles. si avea o ureche mai lunga. si tot a ramas regele..mda..

eu ziceam ca tipul ala posibil chiar a violat niste copii frate, tu te gandesti ce zici; cu ce compari (cu a fi un sexual). gandes-te ca iti ia cineva baietelul de 7 ani peste 15 ani la un a**l. ce pana mea frate parca aveti hamuri de cai sa mor eu. imi pare rau ca nu a murit in inchisoare, ca acolo trebuia sa moara. doar banii l-au salvat, de aia a ramas si fara.

pai normal ca-l inchei ca nu ai niciun argument. ai sa vezi si tu mai tarziu cand o sa ai copii probabil ca acu vad ca nu intelegi cat de grava e chestia asta (o tot compari cu homosexualitatea... bine ca nu ai zis ca era freddy adventist sau mai stiu eu ce).

Posted

mda. nici nu zici ca traiesti in romania. de parca iti e ceva incredibil faptul ca a scapat.

am zis posibil la faza cu "anal" ca nu stiu ce pozitii prefera "regele".

Posted

eu ziceam ca tipul ala posibil chiar a violat niste copii frate,

uite posibilul.

a scapat in romania de inchisoare? :lol:

Posted

uite posibilul.

a scapat in romania de inchisoare? :lol:

ok "violat" la modul de a baga-o inside u know that sh1t? :lol: pedofilie nu inseamna numai a face sex cu copilul, ci in general a-l agresa sexual.

Si nu, din nou nu ai inteles; era ideea ca tu ar fi trebuit sa fi obisnuit cu kkturi de asta, ca oricine are 10 mil + euro nu are cum sa faca puscarie orice ar fi. Crezi ca in alte parti e altfel; mai ales cand vine vorba de "rege" si averea sa (pe care a cheltuit-o pe armate de avocati si pe cadouri).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...