Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

tin sa va felicit pentru guilda voastra. :) halal model pentru linkmania de hoti de spot prin nesimtire :) dupa ce este luat in party Warior sau cum i'o zice la bk'u ala fura spotu :) nici nu va e rusine si nici pic de bun simt nu aveti .. felicitari pentru moralitatea si lipsa de caracter de care dati dovada.

Posted

tin sa va felicit pentru guilda voastra. :) halal model pentru linkmania de hoti de spot prin nesimtire :) dupa ce este luat in party Warior sau cum i'o zice la bk'u ala fura spotu :) nici nu va e rusine si nici pic de bun simt nu aveti .. felicitari pentru moralitatea si lipsa de caracter de care dati dovada.

este foame frate..... :yum:

este un joc in care sa practicat acest lucru de cand a aparut si il practica toti jucatorii nu numai noi.... :box:

:|

http://pastebin.ca/1438454

imi explica si mie cineva ce am nimerit eu aici? =))

buna treaba asta cu discutia...interesanta :D

Posted

este foame frate..... :yum:

este un joc in care sa practicat acest lucru de cand a aparut si il practica toti jucatorii nu numai noi.... :box:

buna treaba asta cu discutia...interesanta :D

s-a dat dovada de nesimtire. eu am luat bk de lvl 383 in party din bun simt.nu aveam nevoie si el imi fura spotul ? :) ce frumos .. faceti dintr-un simplu joc mai mult rl sincer. :) ma lasa dezgustat aceasta atitudine.probabil nu depaseste o varsta de 14-16 ani individul respectiv.

Posted

Un tip se plange prietenului sau: 'Am avut totul... bani, o casa frumoasa, o masina faina, dragostea unei femei superbe... Apoi, dintr-o data totul a disparut in neant...'

'Pai, cum asa....?' intreaba mirat prietenul.

'A aflat nevasta-mea...'

Posted

Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste si, asa ca o intreaba:

- Scuzati, ne cunoastem cumva?

- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea. Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.

- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ...in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?

- Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra...

=)))

@neata habibi

Posted

uite inca unu :>

Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta-sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta-sa,... si aceasta a explicat:

- Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma alapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru...

Barbatul mirat.. "A da?"

Atunci barbatul a sunat-o pe maica-sa s-o anunte ca a devenit tatic.

- O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune, seamana cu tine???

- Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta, cand era mica, taica-su lucra in Coasta de Fildes, si maica-sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru.

- Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de-aia esti un mare bou..

Posted

=))))))

Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:

- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.

Ceilalti:

- Inseamna ca e o masina tare!

- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.

Al doilea zice:

- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.

- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!

- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.

Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:

- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.

- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!

- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!

Merge unu' cu nevasta-sa sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice:

- Uite cum arat, ca o scroafa!

El raspunde:

- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!

Posted

mars ma din topicul asta 8-|

Posted

=))))))

Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:

- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.

Ceilalti:

- Inseamna ca e o masina tare!

- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.

Al doilea zice:

- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.

- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!

- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.

Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:

- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.

- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!

- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!

Merge unu' cu nevasta-sa sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice:

- Uite cum arat, ca o scroafa!

El raspunde:

- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!

de unde le scoti wa ?:))

@deza numai baga toti terminatii in seama :)

Posted

na ma si tu =))) femeile astea!!

Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia.

Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba:

- Cine e fufa asta? - la care sotul raspunde calm:

- E amanta mea!

Sotia riposteaza pe un ton ucigas:

- Divortez! Ma mut inapoi la mama!

Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:

- Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.

Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:

- Cine-i tipa care a intrat cu Mitica?

Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:

- Este Fifi, amanta lui.

Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:

- A noastra-i mai frumoasa!

Guest ^alexa^
Posted

ma enerveaza bancurile de genu :)

Posted

s-a dat dovada de nesimtire. eu am luat bk de lvl 383 in party din bun simt.nu aveam nevoie si el imi fura spotul ? :) ce frumos .. faceti dintr-un simplu joc mai mult rl sincer. :) ma lasa dezgustat aceasta atitudine.probabil nu depaseste o varsta de 14-16 ani individul respectiv.

atata tam/tam ptr un spot....si cum zici ca ti la furat ?

ia povestestene

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...