Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

danuuuuuuu :kiss: ce mai face buey? :D

:kiss:

@ ce sa fac narci... uite astept bacul asta nenorocit sa stiu ca scap de el si de tot ceea ce inseamna examene pe o perioada de timp :D

Posted

si eu dau bacu` :X cica se baga dna`u pe fir ... da cred ca e vrajeala :)) narciso la ce fac esti ?

noua ne-au spus sa tacem din gura pe acolo ca cica baga persoane fara o treaba printre noi :|

oricum stie tot forumu ca o sa copiez :>

Posted

da'i buey la politie :wub:

visul meu 8-> sa dau la politie sa ma fac vames :wub:

mneah :D n-are rost sa fac pentru vama... curand nu va mai fi nici vama cu Hungary aici in bors... :)

@ iar decat sa ma trimita in moldova sau nu stiu eu pe unde... mai bine stau pe fundul meu :D

Posted

:))

am vrut sa dau la politie, m'am dus la medic ( mi'au dat trimitere ei :-?? ) si....si... nu aveam inaltimea necesara :crybaby: deci :bye: politie

@go away noob, hf la film

Posted

am vrut sa dau la politie, m'am dus la medic ( mi'au dat trimitere ei :-?? ) si....si... nu aveam inaltimea necesara :crybaby: deci :bye: politie

hihi:))

Posted

narci acum vb mai serios nu este nevoie sa dai la academia de politie...poti face scoala la jandarmerie....care nu mai tine de politie, poti face scoala de pompieri...mai ales ca se vor introduce mai in toate sectiile de pompieri si sectie smurd

deci daca vrei poti alege multe lucruri :kar:

aaa si app: ntza :P

Posted

lasa narci nu toata lumea poate sa fie inalta.... :rofl1: xD :D

:violent:

narci acum vb mai serios nu este nevoie sa dai la academia de politie...poti face scoala la jandarmerie....care nu mai tine de politie, poti face scoala de pompieri...mai ales ca se vor introduce mai in toate sectiile de pompieri si sectie smurd

deci daca vrei poti alege multe lucruri :kar:

aaa si app: ntza :P

dar eu vroiam sa ma fac vames =((

neata :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...