Narcisa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 narcisa tu esti din cta ? yep ello narci :) ello zuma :D
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 n'ai vrut sa ne intalnim la mare <_< clar e ceva suspect ;;)da, de fapt sunt fata -_-faza e ca mereu am vrut sa fac pipix din picioare, macar asa pot pe forum :(
Narcisa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ce faci ulato? :* uite si eu pe aici :D tu ce mai faci? da, de fapt sunt fata -_- faza e ca mereu am vrut sa fac pipix din picioare, macar asa pot pe forum :( anu' asta sper ca nu mai fugi <_< prin ce zona stai ? ciresica (stateam) :(
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 uite il urechez pe pante, ca nu e ascultator :))noh, in principiu fac bine, m-am lasat de mu... dar sunt calare pe forum acum :>
Narcisa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 eh...pante...e baiat bun, dar il cam ia gura pe dinainte uneori nici eu nu mai joc mu, nu'mi permite calculatoru <_< se stinge :(@medgidallas :D
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 eh...pante...e baiat bun, dar il cam ia gura pe dinainte uneori nici eu nu mai joc mu, nu'mi permite calculatoru <_< se stinge :(pai de ce se stinge? :) se stinge din senin sau iti arata ceva?
n00b^^ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 aha cunosc si eu p acolo :-? esti la facultate ceva ?
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 anu' asta sper ca nu mai fugi <_<da' n-am fugit :(ajuta-ma un pic :Dlame tu nombre en el desierto espero en un camino abierto mi amor por ti ... traigo el nombre in deserto 2009 ? el portatil no arranca ...stie cineva o melodie cu versurile astea :-?? pls:Xhabar n-am ce vrea sa spuna. iti ling numele in desert...HA??? :|
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 daca ai rabdare si putina indemanare tehnica, te invat eu ce sa faci :)
Narcisa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Sistem- boca del infiernoLlame tu nome en el desiertoEsperando un camino abiertoMi amor por ti existe es ciertoTu es siempre en mi corazonSiempre busque el amor eternoHasta la boca del infiernoPero estava junto a miSiempre en mi corazon@zuma, mi'a spus mai multa lume ca trebuie curatat de praf :))
TwentySix Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 se incinge foarte repede si se stinge singur@da@ e de la procesor :closedeyes: (ti sa ars cooleru probabil , curata-l unpic de praf)
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Narci, eu nu spuneam sa-l cureti de praf... ci sa-i pui putina pasta termo-conductoare :)
Lucian Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Sistem- boca del infiernoLlame tu nome en el desiertoEsperando un camino abiertoMi amor por ti existe es ciertoTu es siempre en mi corazonSiempre busque el amor eternoHasta la boca del infiernoPero estava junto a miSiempre en mi corazon@zuma, mi'a spus mai multa lume ca trebuie curatat de praf :))i-am postat :Dsenchiu
Narcisa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 problema e ca...e laptop :)) si nu'l pot curata eu de praf, trebuie sa'l duc la cineva care stie ce sa facadexi :hug:
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 problema e ca...e laptop :)) si nu'l pot curata eu de praf, trebuie sa'l duc la cineva care stie ce sa facadexi :hug:m-am gandit la varianta asta. Incearca sa ii cumperi un cooler. nu e chiar scump, dar e ft bun.
Narcisa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 m'am uitat la "My super sweet 16"...era petrecerea de 18 ani a lui Soulja Boy ala :| mai rau ca manelistii ( ca ma tot acuza unu ca sunt manelista si de'a lu' Guta)