dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zuma :(What? :D@pante, te las, m-ai distrat suficient, dar spre sfarsit m-ai plictisit.
Guest RobertBK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 strutter rullz :) pante zi si tu tepes ala ca e frustrat maxim
Spiky2013 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 sincer nu vad ce va roade pe voi daca e baiat sau fata. dar nah. asta e. unii "e" ciudati.cat despre fata din poza (cel putin), arata bine si nu e neaparat pitzi... acum adevarul e ca gUsturile nu se discuta "la naiba", nu?
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 strutter rullz :) pante zi si tu tepes ala ca e frustrat maxime prost , nu orb :rofl2:hai care jucati o dota :X
haze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 What? :D@pante, te las, m-ai distrat suficient, dar spre sfarsit m-ai plictisit.doar ne tachinam,nu stiu de ce le-ai luat in serios....
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 strutter rullz :) pante zi si tu tepes ala ca e frustrat maximuite o alta bovina? =)) ce frustrari sa am omule? =))asta chiar a fost tare =))))@spike, asta incercam sa le zic si eu , dar pana mea ...pot spune "MARE E GRADINA TA DOAMNEEE!!"@haze , chiar nu am luat nimic in serios. Chiar sunt bine dispus si pante nu a facut decat sa ma amuze si mai tare.
haze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 uite o alta bovina? =)) ce frustrari sa am omule? =))asta chiar a fost tare =))))chill dude
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 uite o alta bovina? =)) ce frustrari sa am omule? =))asta chiar a fost tare =))))@spike, asta incercam sa le zic si eu , dar pana mea ...pot spune "MARE E GRADINA TA DOAMNEEE!!"VENAVENA
haze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 @haze , chiar nu am luat nimic in serios. Chiar sunt bine dispus si pante nu a facut decat sa ma amuze si mai tare.pai si atunci de ce il insulti?
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pante, tu chiar ai o problema cu venele?? <_<apasa ba qq CRAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lamborghini Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 singuru lucru bun din asta e ca mai faceti niste pagini la topic :))
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 citeste mai bine, observa care pe cine a provocat si apoi intreaba-ma de ce il "insult". Poate tu le consideri insulte, poate il cunosti mai bine, sincer nu-mi pasa, dar daca ar fi avut un gram de creier ar fi inteles ca eu am incercat sa pun un clip ca sa destind atmosfera.
haze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 citeste mai bine, observa care pe cine a provocat si apoi intreaba-ma de ce il "insult". Poate tu le consideri insulte, poate il cunosti mai bine, sincer nu-mi pasa, dar daca ar fi avut un gram de creier ar fi inteles ca eu am incercat sa pun un clip ca sa destind atmosfera.si el te tachina.....tu ai raspuns cu insulte
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 citeste mai bine, observa care pe cine a provocat si apoi intreaba-ma de ce il "insult". Poate tu le consideri insulte, poate il cunosti mai bine, sincer nu-mi pasa, dar daca ar fi avut un gram de creier ar fi inteles ca eu am incercat sa pun un clip ca sa destind atmosfera.ce-i drept avem nevoie , toti razand de lexa (apoi de tine)..atmosfera era zero..BINEFACATORULE :Xda-te-n sange :X
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Haze, las-o moarta, te rog.edit: Uite-te la re-ul sau si apoi intreaba-te si tu cu ce l-am ofensat? spunandu-i adevarul in fata sau cum?
Guest RobertBK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pante hai ne mutam pe hhunters sa nu vorbesc porcos aici :)
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pante hai ne mutam pe hhunters sa nu vorbesc porcos aici :)=)))))))
Lamborghini Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 singuru lucru bun din asta e ca mai faceti niste pagini la topic :))
The^Iceman Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 stie careva unde gasesc si eu toata melodia asta? :-s http://www.youtube.com/watch?v=gj4SgSXnED4