i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 exact ce ziceam =)) =)) =)) =))sa-i citeasca cineva si lui posturile..pls :|
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 O faci tu si imi este suficient asta.Oricum Timoane, nu-ti inteleg problemele si sincer, daca ai frustrari, pastreaza-le pentru tine.Pun pariu ca e naspa sa fi tu insuti
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 asta acu crede ca-s timonba..ma duc la mamica ta si ii dau doua palme , sa nu mai faca unu ca tine :wub:
ZaMatzaupdate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Daca are si poza asta inseamna ca trebuie sa ma gandesc serios la ce "prieteni" am :): http://img20.imageshack.us/i/00324.jpg/ (ca sa ai ce sa ii arati atunci in cazul in care nu te crede; poza asta au vazut-o doar cateva persoane; daca stie si cum o cheama pe cumnata-mea, se restrange cercul; no problem, poze mai sunt si chiar o sa fac atunci poza cand va arata ca pana si pe astea le-a luat :) ).Use your detectiv skills, Sherlock.stim de ceva vreme ca ai in dotare un cuc,azi a fost asa la misto
Guest RobertBK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dan!el tu vrei sa ii iei cucu in gura lu dicksandra si nu sti cum sa ii zici daia il pupi la maroniu in asa stil barbar ?chiar daca ai fi cine zici ca esti ... urata esti ... asa pitipoanca ? asa frunte ? asa cap ? buzele alea ce mai ies in evidenta macar de ai sti sa le folosesti :)
Lamborghini Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 eu sunt timon zuma :)) ala doar se da mare cu numele meu la sig sa'l bage si pe el lumea in seama :))
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dan!el tu vrei sa ii iei cucu in gura lu dicksandra si nu sti cum sa ii zici daia il pupi la maroniu in asa stil barbar ?chiar daca ai fi cine zici ca esti ... urata esti ... asa pitipoanca ? asa frunte ? asa cap ? buzele alea ce mai ies in evidenta macar de ai sti sa le folosesti :)PREA DUR =))
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 @pantene, controleaza-ti cuvintele, nesimtirea si vulgaritatea ta nu duc nicaieri si nici nu te fac mai barbat decat esti, chiar din contra, imi lasi impresia de pustan rromanizat. Pentru binele tau, daca nu poti purta o discutie intr-o maniera civilizata, macar abtine-te baiete.@robert, nu pup pe nimeni nicaieri, ci chiar din contra, daca ai fi fost atent la ceea ce am scris si la clip ai fi realizat ca sunt chiar ironic, insa se pare ca cer prea multe de la tine.
lixandra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dan!el tu vrei sa ii iei cucu in gura lu dicksandra si nu sti cum sa ii zici daia il pupi la maroniu in asa stil barbar ?chiar daca ai fi cine zici ca esti ... urata esti ... asa pitipoanca ? asa frunte ? asa cap ? buzele alea ce mai ies in evidenta macar de ai sti sa le folosesti :)Bine ca esti tu mai frumos :-??. Te pomenesti ca esti vreun Don Juan de Carpati si nu te-au gasit cautatorii de talente, nu?Ultimul reply aici. Daca intr-adevar va roade, cercetati si veti afla. Chestia e ca ii e teama ca pm-ul "respectivei" l-ar dezamagi si va trebui sa o ia de la capat "cu munca de detectiv". Atat timp cat nu ma simt cu musca pe caciula nu am ce sa demonstrez, mai ales pe un forum de gaming.Cel mai tare m-a amuzat faptul ca s-a spus cum ca eu am "tras foloase" pe urma aspectului meu. Oooo, da... linkmania e a mea, am drepturi mai ceva ca vDragosh sau vRazvan. Nici macar o amarata de functie de asistenta nu am. Intr-adevar, beneficii #-o .
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 @pantene, controleaza-ti cuvintele, nesimtirea si vulgaritatea ta nu duc nicaieri si nici nu te fac mai barbat decat esti, chiar din contra, imi lasi impresia de pustan rromanizat. Pentru binele tau, daca nu poti purta o discutie intr-o maniera civilizata, macar abtine-te baiete.@robert, nu pup pe nimeni nicaieri, ci chiar din contra, daca ai fi fost atent la ceea ce am scris si la clip ai fi realizat ca sunt chiar ironic, insa se pare ca cer prea multe de la tine.amic3 , daca vezi ca nu ne face placere prezenta ta , de ce nu pleci? :) sau si tu faci parte din guild? iau astia acum tot ce vad in davias..ce sa-i faci :Psi daca nu ma abtin..? :\ te superi si ma ignori?naspa.
Guest RobertBK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 irecuperabil ... te inteleg ca nu e vina ta ... greseala e a mamei tale ca nu vrut sa te avorteze ca avea nevoie de alocatie
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nici macar o amarata de functie de asistenta nu am. Intr-adevar, beneficii #-o .daca musti...
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 amic3 , daca vezi ca nu ne face placere prezenta ta , de ce nu pleci? :) sau si tu faci parte din guild? iau astia acum tot ce vad in davias..ce sa-i faci :Psi daca nu ma abtin..? :\ te superi si ma ignori?naspa.Nu pante, nu ma supar, mai degraba ma amuz. Ar fi trebuit sa-ti dai seama ca asta am facut pana acum, m-am amuzat pe seama ta.Acum sincer m-ai cam plictisit, ma asteptam la ceva mai dur din partea ta, sau acum incerci sa pari si tu un om matur :)
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nu pante, nu ma supar, mai degraba ma amuz. Ar fi trebuit sa-ti dai seama ca asta am facut pana acum, m-am amuzat pe seama ta.Acum sincer m-ai cam plictisit, ma asteptam la ceva mai dur din partea ta, sau acum incerci sa pari si tu un om matur :)noi radem de tine dar defapt tu razi de noi100%geniallexafan
dan!el Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 noi radem de tine dar defapt tu razi de noi100%geniallexafannu, nu sunt fanul nimanui. Eu macar stiu sa leg doua cuvinte si sa pun o virgula acolo unde trebuie.Vad ca inveti cuvinte noi, ai cautat pe google ??
haze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nu, nu sunt fanul nimanui. Eu macar stiu sa leg doua cuvinte si sa pun o virgula acolo unde trebuie.Vad ca inveti cuvinte noi, ai cautat pe google ??zuma :(
i sin Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 nu, nu sunt fanul nimanui. Eu macar stiu sa leg doua cuvinte si sa pun o virgula acolo unde trebuie.Vad ca inveti cuvinte noi, ai cautat pe google ??ahacam ratat baiatu :|ce vrei ba? :rofl2: