Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest RobertBK
Posted

ce duri sunteti

pup :) suntem si dulci ... cand vrem :)

Posted

esti orb? go away

Nu mersi, fac parte din guilda asta. Dar tu? :)

ps: cu toate ca n-am mai intrat in joc, nici nu stiu daca mai am char in guild, dar preventiv, i am.

Posted

si comment-urile facute de cunoscutii tipei de pe hi5 s-au inventat singure? :-*

Fii atent cum facem :)): tu ii dai pm (doar e ea =)) ) si ii spui tipei de mine (doamne, cred ca mor de ras numai cu gandul la ce fata faci cand o sa vezi ca nu e ea :)) ).

Promiti ca faci poza cand primesti raspuns de la ea de unde are pozele :)))?

Iata o poza facuta acum cateva zile (scuzati fata dar asa e cand stai cate 2-3 nopti pana la 2-3 noaptea sa redactezi texte si sa joci MU :)) ):

http://img241.imageshack.us/i/6o3iv729049202.jpg/

Posted

Iata o poza facuta acum cateva zile (scuzati fata dar asa e cand stai cate 2-3 nopti pana la 2-3 noaptea sa redactezi texte si sa joci MU :)) ):

1 get a life

2 naspa

Posted

Fii atent cum facem :)): tu ii dai pm (doar e ea =)) ) si ii spui tipei de mine (doamne, cred ca mor de ras numai cu gandul la ce fata faci cand o sa vezi ca nu e ea :)) ).

Promiti ca faci poza cand primesti raspuns de la ea de unde are pozele :)))?

well pisi, nimic nu e batut in cuie. ai putea sa-ti faci o poza cu numele meu scris pe o foaie :love1:

Posted

well pisi, nimic nu e batut in cuie. ai putea sa-ti faci o poza cu numele meu scris pe o foaie :love1:

Ma, tu da-i pm "tipei" respective si spune-i de mine :)). Chiar as vrea sa stiu cine e fiindca de ceva timp imi gasesc poze pana si pe myspace unde cica sunt din New York =))).

Promiti ca iti faci poza la expresia fetei atunci cand citesti raspunsul "aleia" :)))?

Posted

Ma, tu da-i pm "tipei" respective si spune-i de mine :)). Chiar as vrea sa stiu cine fiindca de ceva timp imi gasesc poze pana si pe myspace unde cica sunt din New York =))).

Promiti ca iti faci poza la expresia fetei atunci cand citesti raspunsul "aleia" :)))?

:| hopeless..

Posted

Ma, tu da-i pm "tipei" respective si spune-i de mine :)). Chiar as vrea sa stiu cine e fiindca de ceva timp imi gasesc poze pana si pe myspace unde cica sunt din New York =))).

promiti ca-ti dai o palma daca mai postezi aici fara dovezi?

Posted

adica tot eu sa incerc sa te scot pe tine din situatia in care te-am bagat? :)

doar o poza iubi, LUCIAN, toate literele mari daca poti :-*

Posted

promiti ca-ti dai o palma daca mai postezi aici fara dovezi?

Promiti ca iti dai tu cand primeste Lucian pm de la aia?

Deci, ce zici, Luciane? Da-i pm la toate conturile pe care le gasesti, spune-le de mine, tot, si vezi care minte :)). Insa, esti chiar marlan daca nu-ti faci poza la expresia fetei cand primesti raspuns de la aia :(.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...