Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

ete ca mai sunt si oameni care la 13 ani sunt virginii. ce tot vb astia mari ca nu mai gasesti virgini la 13 ani ???

uite dovadaaaa :D

Posted

amiiiiiiiiiiiice, te ador. 2 in 1 =))

cica intru eu pe hi5-ul astuia si ma apuc sa ma uit...la...fetele de pe acolo :D

dau intai de asta. look familiar? exact. da' ceva nu se leaga, sunt 2 fete pe acelasi profil. asa ca ma gandesc sa apelez la mereu binevoitoarea si prea descurcareata LuckyShot :lol:

prin puterile supranaturale ce le detine, VOILA

si ca sa nu mai fie dubii...

lixandra zi de nastere -> 10 Iulie 1988

roxy zi de nastere -> 25 mai 1989

BUSTED BIATCH

stiam eu ca am dreptate :crazy:

ma intreb oare dupa cine vi s-au aprins calcaiele pana acum :))

I

FUCKING

RULE

FACT!

Guest RobertBK
Posted

I

FUCKING

RULE

FACT!

tot respectu pt lucian detectivu :)

Guest RobertBK
Posted

cocareeee

ba luatiash familia pe carbasar sa ziceti ca sunteti in carusel de ce familia maicatii vi aici sa imi faci mie nervi ?

Posted

Stiam de profilele alea. Nu stiam cine imi tot lua pozele, asa ca uite ce am facut, sa vad cine imi ia pozele (doar cateva persoane stiu contul asta): am pus alte poze --> http://ro.netlog.com/lexa_zip . Doamne, ce fericire pe Lucian crezand ca "m-a descoperit" =))).

descoperite-ar pamantu. te-a facut de cacat , poti pleca

cica tot lui ii fura pozele .. =)))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Stiam de profilele alea. Nu stiam cine imi tot lua pozele, asa ca uite ce am facut, sa vad cine imi ia pozele (doar cateva persoane stiu contul asta): am pus alte poze --> http://ro.netlog.com/lexa_zip . Doamne, ce fericire pe Lucian crezand ca "m-a descoperit" =))).

si comment-urile facute de cunoscutii tipei de pe hi5 s-au inventat singure? :-*

Posted

si comment-urile facute de cunoscutii tipei de pe hi5 s-au inventat singure? :-*

daca nu stie sa minta winrar...

nOObb^^^@@!!!! nu te-ai prins ma :D

Guest RobertBK
Posted

=)) =)) =))

1 bere pt lucian :beer:

Posted

nu prea m`am prins dar am impresia ca pe contu ala de 19.000 de views sunt mai multe tipe in poze... ca parca imi par cunoscute si difera :-?? si pe al 2 lea cont sunt poze doar cu una...

Posted

nu prea m`am prins dar am impresia ca pe contu ala de 19.000 de views sunt mai multe tipe in poze... ca parca imi par cunoscute si difera :-?? si pe al 2 lea cont sunt poze doar cu una...

pai da...nici eu nu stiu de ce-s 2 tipe pe primul profil, probabil se iubesc intre ele :D

pe al doilea ar fi lixandra...cica

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...