woodytzy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 si ca sa fie tot tacamu mai pun una21.gif Tr?nc?niciadaEra friglind linsoase z?vi,Se tot grirau gimblau in ob,Numai minsoare borog?viCând momii s-or desciob.S-ai omorârt pe Tr?nc?viciF?lci care mushc?, gheara rea Crudul Volvor zboar? pe aici;Frumoaznicul, pazea!Shi cum pe gând statea h?t dusCu ochii-n flacari Tr?nc?viciShuflând venea-n halop pe susVolvor prin gros desish.Un doi, un doi, ca-n oase moiGraval t?ish, str?punge zgruntz,Mort il l?s? shi spada-i lu?,Glap?-napoi zglobuntz.El spada o lu? cât ai clipi,Lung il c?t? pe Scârtz?latPopas f?cu la dum dum tri,Pe gânduri cufundat.Era friglind linsoase z?vi,Se tot grirau gimblau in ob,Numai minsoare borog?viCând momii s-or desciob.
-Cristal- Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 SA MOARA AIA PE CARE O IUBIM AMAN2? :|de unde dracu ii adunati mabaga-mi-as ----- in luci si in avatarele lui =))Ce e cu tine ma vipule ? :))halal ma
TwentySix Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ntz people , rhazek esti p'aici ma ? :closedeyes:
0rion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ntz people , rhazek esti p'aici ma ? :closedeyes:este in joc...dar in LOT
Guest TheCat Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Hi as vrea si eu guild ...joc mult ...unii sau aproape ma stiu din guild si chiar din alianta.Sunt cu mgu cu nickul TZYK-Mg ...nu o sa va fac probleme;)Multumesc.
0rion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Hi as vrea si eu guild ...joc mult ...unii sau aproape ma stiu din guild si chiar din alianta.Sunt cu mgu cu nickul TZYK-Mg ...nu o sa va fac probleme;)Multumesc.De cunoscut te cunoastem....avei elf in alianta parca nu ??? Acu ai mg...., nu mai joci pe elf ???Sa vedem ce zice rhazek
Guest TheCat Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 De cunoscut te cunoastem....avei elf in alianta parca nu ??? Acu ai mg...., nu mai joci pe elf ??? Sa vedem ce zice rhazek Mai joc si cu elfa dar nu asa des deoarece multi sau apucat de elfe ...parca ar fii invazie si abea prind pt . :( Oricum cu mgu recuperez repede nu e o problema. :hello: Invazie de elfe :sef: :angry1:
0rion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 picticul ala.....cat de bine joaca piticul ala :Dnza Schatzi vad ca te/ai mutat la noi pe forum....e mai dulce aici e :P
Guest Kamikaze Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 cati noobi pe forumul asta <_<nu te mai baga narci pe acolo ca te enerveaza incuiatii aia
Guest Kamikaze Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 http://www.trilulilu.ro/veverutza/1ea5331111215c :lol: