0rion Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cred ca voi parasi guildul.....Motivul este ca nu suport mitocanii din alianta (aici nu e vb despre toata alianta), pe care Rhazek ii crede pe cuvant si imi da mie avertisment ca i/am zis lu cristal ca nu are creier......
_Deza Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cred ca voi parasi guildul.....Motivul este ca nu suport mitocanii din alianta (aici nu e vb despre toata alianta), pe care Rhazek ii crede pe cuvant si imi da mie avertisment ca i/am zis lu cristal ca nu are creier......chill
_alexa_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dc sa parasesti guildul orion? :| asta nu-i motiv. La noi in g e liniste :Ddati-le naibii de ancienturi, si vedeti-va de rr-urile voastre. ati cam uitat sa va distrati!!
dan!el Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dc sa parasesti guildul orion? :| asta nu-i motiv. La noi in g e liniste :Ddati-le naibii de ancienturi, si vedeti-va de rr-urile voastre. ati cam uitat sa va distrati!!uratoooo :*shi fashi wai? =))
_Deza Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dc sa parasesti guildul orion? :| asta nu-i motiv. La noi in g e liniste :Ddati-le naibii de ancienturi, si vedeti-va de rr-urile voastre. ati cam uitat sa va distrati!!true,so chillzuma :crazy:
_alexa_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jucam moo si ne plictisimbag picioru, fac o bara la o ora :|
Guest RobertBK Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cred ca voi parasi guildul.....Motivul este ca nu suport mitocanii din alianta (aici nu e vb despre toata alianta), pe care Rhazek ii crede pe cuvant si imi da mie avertisment ca i/am zis lu cristal ca nu are creier......... bla bla ... edit pt alexa ... orice pt alexa :)
_alexa_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :))oricat ar fi de amuzant terminati cu jignirile, ok? pls...
Guest RobertBK Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ... bla bla ... edit pt alexa ... orice pt alexa :) :) dai edit ba :| tu ti cu ursu ... :sef: :)) oricat ar fi de amuzant terminati cu jignirile, ok? pls... pt tine .. ORICE :)