Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

neatza

trec printr-o perioada foarte proasta cu sanatatea,si nu prea am chef de nimic,m-am saturat de doctori de analize,m-am saturat sa tot fiu bolnav,vineri o sa aflu ce am si de ce am,pana atunci va urez o saptamana linistita si sa fiti cuminti :tiphat:

Posted

Neata oameni buni.

O rugaminte la voi, caut aripi de lvl 1 de dw(preferabil cu luck), daca aveti careva va rog sa-mi spuneti. Platesc in jewels sau sign of lord.

Merci

Spor la joc!!!

Posted

Neata oameni buni.

O rugaminte la voi, caut aripi de lvl 1 de dw(preferabil cu luck), daca aveti careva va rog sa-mi spuneti. Platesc in jewels sau sign of lord.

Merci

Spor la joc!!!

i le'am dat lu' havik :|

aripi n-am dar iti cumpar eu sign daca vrei :D

cu tine nu mai am glume ca esti suparacios 8-|

Posted

:)) - poate poate are careva ascunse ;). rhazek Sign pot sa-ti dau vreo 4 sau 5 asa pe ochi frumosi ;), dar mai pe seara cand o sa fiu acasa. Da asa dupa ora 6 pm pe Genial.

Guest Kamikaze
Posted

cred ca da, ca mi se faceau curmale daca nu :-?

uite pentru ce iau eu warn ma, pentru un reply. adevarul e ca ma si rup in spam pe unde apuc, nici nu mai stiu pe unde sa fac 8-|

Guest Kamikaze
Posted

maine, acum fac la el

din ce dracu scot eu 15-20 de pagini cand eu am doar 2 dupa care sa transcriu 8-|

Posted

maine, acum fac la el

din ce dracu scot eu 15-20 de pagini cand eu am doar 2 dupa care sa transcriu 8-|

despre ce-ti trebuie si la ce materie?

Guest Kamikaze
Posted

falsificarea berii la un modul

pe 2 pagini am strict scris despre bere si pe altele despre orez, faina, pana mea...

berea mai e facuta si din orez deci asta merge, dar din ce-am citit, scrie despre falsificarea orezului, metode de identificare bla bla si absolut nimic in legatura cu berea. bag ceva in el de atestat 8-|

Posted

falsificarea berii la un modul

pe 2 pagini am strict scris despre bere si pe altele despre orez, faina, pana mea...

berea mai e facuta si din orez deci asta merge, dar din ce-am citit, scrie despre falsificarea orezului, metode de identificare bla bla si absolut nimic in legatura cu berea. bag ceva in el de atestat 8-|

:( :hug:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...