Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

pai daca erai warrior aveai mai mare dps..

asta dak te specializai pe dps.. nu mai stiu cum se numeste skill tree'u ala.. da cu ultimu poti sa porti 2 arme 2 handed.. deci big dps xD

Posted

pai daca erai warrior aveai mai mare dps..

asta dak te specializai pe dps.. nu mai stiu cum se numeste skill tree'u ala.. da cu ultimu poti sa porti 2 arme 2 handed.. deci big dps xD

ba :| ce pana mea zici acolo? :rofl1:

warriorul e tanc, la el nu conteaza dps-ul, ci armura, dodge-ul, parry-ul, hp-ul :)) el tre sa tankeze; rogue-ul tre sa aibe dps mare sa i-o dea mobului pe la spate sa-l darame rpd. -_-

Posted

ba :| ce pana mea zici acolo? :rofl1:

warriorul e tanc, la el nu conteaza dps-ul, ci armura, dodge-ul, parry-ul, hp-ul :)) el tre sa tankeze; rogue-ul tre sa aibe dps mare sa i-o dea mobului pe la spate sa-l darame rpd. -_-

omg n'ai jucat cu warrior pana acu nu?:|

http://www.wowwiki.com/Warrior_builds#Level_80_Builds

arms/fury/protection

protection e pt tank/si celelalte pt dps, ultimu skill de la arms iti da voie sa porti 2 arme 2handed :|

Posted

omg n'ai jucat cu warrior pana acu nu?:|

http://www.wowwiki.com/Warrior_builds#Level_80_Builds

arms/fury/protection

protection e pt tank/si celelalte pt dps, ultimu skill de la arms iti da voie sa porti 2 arme 2handed :|

esti nob -_-

warriorul nu e ptr dps orice spec ar lua. ptr dps sunt asa: rogue, mage, warlock, hunter. Mage e 1st in general la trash ptr ca are mai mult aoe decat rogue-ul, dar la bosi, in mod normal rogue e 1st.

warriorul e ptr ce vrei tu numai ptr dps nu e -_- il intrec o groaza de rase la dps: dk-ul, pala, etc.

Guest Kamikaze
Posted

:-??

ma gandeam ca am es si ma cresc singura...

pai da-s spoturi punctiforme...nu? :/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...